BibTex RIS Cite

Sulama Suyunun Kalitesine Tesir Eden Faktörler

Year 1970, Volume: 1 Issue: 2, - , 30.08.2010

Abstract

Özet

Silt ve tuzluluk faktörleri belirtildi. SA O ile kabili mübadil sodyum arasındaki ilgi açıklandı.

Year 1970, Volume: 1 Issue: 2, - , 30.08.2010

Abstract

There are 0 citations in total.

Details

Primary Language Turkish
Journal Section DERLEMELER
Authors

Nazmi Oruç This is me

Publication Date August 30, 2010
Published in Issue Year 1970 Volume: 1 Issue: 2

Cite

APA Oruç, N. (2010). Sulama Suyunun Kalitesine Tesir Eden Faktörler. Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi, 1(2).
AMA Oruç N. Sulama Suyunun Kalitesine Tesir Eden Faktörler. Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi. December 2010;1(2).
Chicago Oruç, Nazmi. “Sulama Suyunun Kalitesine Tesir Eden Faktörler”. Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi 1, no. 2 (December 2010).
EndNote Oruç N (December 1, 2010) Sulama Suyunun Kalitesine Tesir Eden Faktörler. Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi 1 2
IEEE N. Oruç, “Sulama Suyunun Kalitesine Tesir Eden Faktörler”, Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi, vol. 1, no. 2, 2010.
ISNAD Oruç, Nazmi. “Sulama Suyunun Kalitesine Tesir Eden Faktörler”. Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi 1/2 (December 2010).
JAMA Oruç N. Sulama Suyunun Kalitesine Tesir Eden Faktörler. Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi. 2010;1.
MLA Oruç, Nazmi. “Sulama Suyunun Kalitesine Tesir Eden Faktörler”. Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi, vol. 1, no. 2, 2010.
Vancouver Oruç N. Sulama Suyunun Kalitesine Tesir Eden Faktörler. Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi. 2010;1(2).

Articles published in this journal are published under the Creative Commons International License (https://creativecommons.org/licenses/by-nc/4.0/). This allows the work to be copied and distributed in any medium or format provided that the original article is appropriately cited. However, the articles work cannot be used for commercial purposes.

https://creativecommons.org/licenses/by-nc/4.0/