BibTex RIS Cite

Sodik Toprakların Orijini Özellikleri ve Islahı

Year 1971, Volume: 2 Issue: 2, - , 10.12.2010

Abstract

ÖZET

Amerikan görüşünde eriyebilir
inorganik tuzlar bitki büyümesi yönünden
toprağın özelliklerine: ı. Toprak
solusyonunun osmotik basmcını arttırmak
ve 2. Toprağın mübadele materyalındeki
adsorbe edilmiş Na seviyesini
yükseltmek suretiyle iki esas şekilde
tesir eder.

Year 1971, Volume: 2 Issue: 2, - , 10.12.2010

Abstract

There are 0 citations in total.

Details

Primary Language Turkish
Journal Section ÇEVİRİLER
Authors

C.a. Bower This is me

Nazmi Oruç (çev.) This is me

Publication Date December 10, 2010
Published in Issue Year 1971 Volume: 2 Issue: 2

Cite

APA Bower, C., & Oruç (çev.), N. (2010). Sodik Toprakların Orijini Özellikleri ve Islahı. Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi, 2(2).
AMA Bower C, Oruç (çev.) N. Sodik Toprakların Orijini Özellikleri ve Islahı. Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi. December 2010;2(2).
Chicago Bower, C.a., and Nazmi Oruç (çev.). “Sodik Toprakların Orijini Özellikleri Ve Islahı”. Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi 2, no. 2 (December 2010).
EndNote Bower C, Oruç (çev.) N (December 1, 2010) Sodik Toprakların Orijini Özellikleri ve Islahı. Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi 2 2
IEEE C. Bower and N. Oruç (çev.), “Sodik Toprakların Orijini Özellikleri ve Islahı”, Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi, vol. 2, no. 2, 2010.
ISNAD Bower, C.a. - Oruç (çev.), Nazmi. “Sodik Toprakların Orijini Özellikleri Ve Islahı”. Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi 2/2 (December 2010).
JAMA Bower C, Oruç (çev.) N. Sodik Toprakların Orijini Özellikleri ve Islahı. Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi. 2010;2.
MLA Bower, C.a. and Nazmi Oruç (çev.). “Sodik Toprakların Orijini Özellikleri Ve Islahı”. Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi, vol. 2, no. 2, 2010.
Vancouver Bower C, Oruç (çev.) N. Sodik Toprakların Orijini Özellikleri ve Islahı. Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi. 2010;2(2).

Articles published in this journal are published under the Creative Commons International License (https://creativecommons.org/licenses/by-nc/4.0/). This allows the work to be copied and distributed in any medium or format provided that the original article is appropriately cited. However, the articles work cannot be used for commercial purposes.

https://creativecommons.org/licenses/by-nc/4.0/