APA |
Aras Hisar, Ş., Hisar, O., & Yanık, T. (2011). Balık işleme endüstrisinde modifiye atmosferde ambalajlama / Modified atmosphere packing in fish processing industry. Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi, 35(1-2). |
|
AMA |
Aras Hisar Ş, Hisar O, Yanık T. Balık işleme endüstrisinde modifiye atmosferde ambalajlama / Modified atmosphere packing in fish processing industry. Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi. January 2011;35(1-2). |
|
Chicago |
Aras Hisar, Şükriye, Olcay Hisar, and Telat Yanık. “Balık işleme endüstrisinde Modifiye Atmosferde Ambalajlama / Modified Atmosphere Packing in Fish Processing Industry”. Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi 35, no. 1-2 (January 2011). |
|
EndNote |
Aras Hisar Ş, Hisar O, Yanık T (January 1, 2011) Balık işleme endüstrisinde modifiye atmosferde ambalajlama / Modified atmosphere packing in fish processing industry. Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi 35 1-2 |
|
IEEE |
Ş. Aras Hisar, O. Hisar, and T. Yanık, “Balık işleme endüstrisinde modifiye atmosferde ambalajlama / Modified atmosphere packing in fish processing industry”, Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi, vol. 35, no. 1-2, 2011. |
|
ISNAD |
Aras Hisar, Şükriye et al. “Balık işleme endüstrisinde Modifiye Atmosferde Ambalajlama / Modified Atmosphere Packing in Fish Processing Industry”. Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi 35/1-2 (January 2011). |
|
JAMA |
Aras Hisar Ş, Hisar O, Yanık T. Balık işleme endüstrisinde modifiye atmosferde ambalajlama / Modified atmosphere packing in fish processing industry. Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi. 2011;35. |
|
MLA |
Aras Hisar, Şükriye et al. “Balık işleme endüstrisinde Modifiye Atmosferde Ambalajlama / Modified Atmosphere Packing in Fish Processing Industry”. Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi, vol. 35, no. 1-2, 2011. |
|
Vancouver |
Aras Hisar Ş, Hisar O, Yanık T. Balık işleme endüstrisinde modifiye atmosferde ambalajlama / Modified atmosphere packing in fish processing industry. Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi. 2011;35(1-2). |
|