APA |
Çelik, İ., Kotancılar, H. G., Ertugay, Z., Elgün, A. (2011). UNA VE TAVLAMA SUYU İLE BUGDAYA UYGULANAN KLORLAMA İŞLEMİN II: UNUN BAZI HAMUR VE EKMEK ÖZELLİKLERiNE ETKİSİ / CHLORINATION PROCESS OF FLOUR AND WHEAT KERNEL VIA TEMPERING WATER II: THE EFFECTS ON THE DOUGH AND BREAD PROPERTIES. Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi, 27(2). |
|
AMA |
Çelik İ, Kotancılar HG, Ertugay Z, Elgün A. UNA VE TAVLAMA SUYU İLE BUGDAYA UYGULANAN KLORLAMA İŞLEMİN II: UNUN BAZI HAMUR VE EKMEK ÖZELLİKLERiNE ETKİSİ / CHLORINATION PROCESS OF FLOUR AND WHEAT KERNEL VIA TEMPERING WATER II: THE EFFECTS ON THE DOUGH AND BREAD PROPERTIES. Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi. January 2011;27(2). |
|
Chicago |
Çelik, İlyas, H. Gürbüz Kotancılar, Zeki Ertugay, and Adem Elgün. “UNA VE TAVLAMA SUYU İLE BUGDAYA UYGULANAN KLORLAMA İŞLEMİN II: UNUN BAZI HAMUR VE EKMEK ÖZELLİKLERiNE ETKİSİ / CHLORINATION PROCESS OF FLOUR AND WHEAT KERNEL VIA TEMPERING WATER II: THE EFFECTS ON THE DOUGH AND BREAD PROPERTIES”. Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi 27, no. 2 (January 2011). |
|
EndNote |
Çelik İ, Kotancılar HG, Ertugay Z, Elgün A (January 1, 2011) UNA VE TAVLAMA SUYU İLE BUGDAYA UYGULANAN KLORLAMA İŞLEMİN II: UNUN BAZI HAMUR VE EKMEK ÖZELLİKLERiNE ETKİSİ / CHLORINATION PROCESS OF FLOUR AND WHEAT KERNEL VIA TEMPERING WATER II: THE EFFECTS ON THE DOUGH AND BREAD PROPERTIES. Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi 27 2 |
|
IEEE |
İ. Çelik, H. G. Kotancılar, Z. Ertugay, and A. Elgün, “UNA VE TAVLAMA SUYU İLE BUGDAYA UYGULANAN KLORLAMA İŞLEMİN II: UNUN BAZI HAMUR VE EKMEK ÖZELLİKLERiNE ETKİSİ / CHLORINATION PROCESS OF FLOUR AND WHEAT KERNEL VIA TEMPERING WATER II: THE EFFECTS ON THE DOUGH AND BREAD PROPERTIES”, Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi, vol. 27, no. 2, 2011. |
|
ISNAD |
Çelik, İlyas et al. “UNA VE TAVLAMA SUYU İLE BUGDAYA UYGULANAN KLORLAMA İŞLEMİN II: UNUN BAZI HAMUR VE EKMEK ÖZELLİKLERiNE ETKİSİ / CHLORINATION PROCESS OF FLOUR AND WHEAT KERNEL VIA TEMPERING WATER II: THE EFFECTS ON THE DOUGH AND BREAD PROPERTIES”. Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi 27/2 (January 2011). |
|
JAMA |
Çelik İ, Kotancılar HG, Ertugay Z, Elgün A. UNA VE TAVLAMA SUYU İLE BUGDAYA UYGULANAN KLORLAMA İŞLEMİN II: UNUN BAZI HAMUR VE EKMEK ÖZELLİKLERiNE ETKİSİ / CHLORINATION PROCESS OF FLOUR AND WHEAT KERNEL VIA TEMPERING WATER II: THE EFFECTS ON THE DOUGH AND BREAD PROPERTIES. Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi. 2011;27. |
|
MLA |
Çelik, İlyas et al. “UNA VE TAVLAMA SUYU İLE BUGDAYA UYGULANAN KLORLAMA İŞLEMİN II: UNUN BAZI HAMUR VE EKMEK ÖZELLİKLERiNE ETKİSİ / CHLORINATION PROCESS OF FLOUR AND WHEAT KERNEL VIA TEMPERING WATER II: THE EFFECTS ON THE DOUGH AND BREAD PROPERTIES”. Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi, vol. 27, no. 2, 2011. |
|
Vancouver |
Çelik İ, Kotancılar HG, Ertugay Z, Elgün A. UNA VE TAVLAMA SUYU İLE BUGDAYA UYGULANAN KLORLAMA İŞLEMİN II: UNUN BAZI HAMUR VE EKMEK ÖZELLİKLERiNE ETKİSİ / CHLORINATION PROCESS OF FLOUR AND WHEAT KERNEL VIA TEMPERING WATER II: THE EFFECTS ON THE DOUGH AND BREAD PROPERTIES. Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi. 2011;27(2). |
|