BibTex RIS Cite

TÜRKİYE'NİN KABA YEM ÜRETİMİNDE ÇAYIR-MER'A VE YEM BİTKİLERİNİN YERİ VE ÖNEMİ

Year 1994, Volume: 25 Issue: 2, - , 03.01.2011

Abstract

.

Year 1994, Volume: 25 Issue: 2, - , 03.01.2011

Abstract

There are 0 citations in total.

Details

Primary Language Turkish
Journal Section Makaleler
Authors

Ahmet Gökkuş This is me

Publication Date January 3, 2011
Published in Issue Year 1994 Volume: 25 Issue: 2

Cite

APA Gökkuş, A. (2011). TÜRKİYE’NİN KABA YEM ÜRETİMİNDE ÇAYIR-MER’A VE YEM BİTKİLERİNİN YERİ VE ÖNEMİ. Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi, 25(2).
AMA Gökkuş A. TÜRKİYE’NİN KABA YEM ÜRETİMİNDE ÇAYIR-MER’A VE YEM BİTKİLERİNİN YERİ VE ÖNEMİ. Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi. January 2011;25(2).
Chicago Gökkuş, Ahmet. “TÜRKİYE’NİN KABA YEM ÜRETİMİNDE ÇAYIR-MER’A VE YEM BİTKİLERİNİN YERİ VE ÖNEMİ”. Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi 25, no. 2 (January 2011).
EndNote Gökkuş A (January 1, 2011) TÜRKİYE’NİN KABA YEM ÜRETİMİNDE ÇAYIR-MER’A VE YEM BİTKİLERİNİN YERİ VE ÖNEMİ. Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi 25 2
IEEE A. Gökkuş, “TÜRKİYE’NİN KABA YEM ÜRETİMİNDE ÇAYIR-MER’A VE YEM BİTKİLERİNİN YERİ VE ÖNEMİ”, Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi, vol. 25, no. 2, 2011.
ISNAD Gökkuş, Ahmet. “TÜRKİYE’NİN KABA YEM ÜRETİMİNDE ÇAYIR-MER’A VE YEM BİTKİLERİNİN YERİ VE ÖNEMİ”. Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi 25/2 (January 2011).
JAMA Gökkuş A. TÜRKİYE’NİN KABA YEM ÜRETİMİNDE ÇAYIR-MER’A VE YEM BİTKİLERİNİN YERİ VE ÖNEMİ. Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi. 2011;25.
MLA Gökkuş, Ahmet. “TÜRKİYE’NİN KABA YEM ÜRETİMİNDE ÇAYIR-MER’A VE YEM BİTKİLERİNİN YERİ VE ÖNEMİ”. Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi, vol. 25, no. 2, 2011.
Vancouver Gökkuş A. TÜRKİYE’NİN KABA YEM ÜRETİMİNDE ÇAYIR-MER’A VE YEM BİTKİLERİNİN YERİ VE ÖNEMİ. Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi. 2011;25(2).

Articles published in this journal are published under the Creative Commons International License (https://creativecommons.org/licenses/by-nc/4.0/). This allows the work to be copied and distributed in any medium or format provided that the original article is appropriately cited. However, the articles work cannot be used for commercial purposes.

https://creativecommons.org/licenses/by-nc/4.0/