BibTex RIS Cite

DAMIZLIK DIŞI KALAN HAYVANLARIN DEĞERLENDİRİLMESİ

Year 1975, Volume: 6 Issue: 3, - , 26.12.2010

Abstract

ÖZET
Son yıllarda hayvancılık işletmeelerinde üretim düzeyini yükseltme
bakımından, elde mevcut primitif ırkm kültür ırkıarı ile değiştirilmes.ine
başlanmıştır. Bu tip fualiyetlerde özellikle çevirme melezlpmesi tatbik
edildiğinden, yazımızın konusunu, melezIerne sonucu c/amızlık dışı kalan
hayvanların ne şekilde değerlendirileceği, değişik görüş açısından ele
alınarak iJ-delemek ohlJturmaktadır_

Year 1975, Volume: 6 Issue: 3, - , 26.12.2010

Abstract

There are 0 citations in total.

Details

Primary Language Turkish
Journal Section DERLEMELER
Authors

Macit Özhan This is me

Publication Date December 26, 2010
Published in Issue Year 1975 Volume: 6 Issue: 3

Cite

APA Özhan, M. (2010). DAMIZLIK DIŞI KALAN HAYVANLARIN DEĞERLENDİRİLMESİ. Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi, 6(3).
AMA Özhan M. DAMIZLIK DIŞI KALAN HAYVANLARIN DEĞERLENDİRİLMESİ. Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi. December 2010;6(3).
Chicago Özhan, Macit. “DAMIZLIK DIŞI KALAN HAYVANLARIN DEĞERLENDİRİLMESİ”. Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi 6, no. 3 (December 2010).
EndNote Özhan M (December 1, 2010) DAMIZLIK DIŞI KALAN HAYVANLARIN DEĞERLENDİRİLMESİ. Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi 6 3
IEEE M. Özhan, “DAMIZLIK DIŞI KALAN HAYVANLARIN DEĞERLENDİRİLMESİ”, Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi, vol. 6, no. 3, 2010.
ISNAD Özhan, Macit. “DAMIZLIK DIŞI KALAN HAYVANLARIN DEĞERLENDİRİLMESİ”. Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi 6/3 (December 2010).
JAMA Özhan M. DAMIZLIK DIŞI KALAN HAYVANLARIN DEĞERLENDİRİLMESİ. Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi. 2010;6.
MLA Özhan, Macit. “DAMIZLIK DIŞI KALAN HAYVANLARIN DEĞERLENDİRİLMESİ”. Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi, vol. 6, no. 3, 2010.
Vancouver Özhan M. DAMIZLIK DIŞI KALAN HAYVANLARIN DEĞERLENDİRİLMESİ. Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi. 2010;6(3).

Articles published in this journal are published under the Creative Commons International License (https://creativecommons.org/licenses/by-nc/4.0/). This allows the work to be copied and distributed in any medium or format provided that the original article is appropriately cited. However, the articles work cannot be used for commercial purposes.

https://creativecommons.org/licenses/by-nc/4.0/