BibTex RIS Cite

TOPRAK OLUŞUMU VE MORFOLOJİK ÖZELLİKLERİ

Year 1975, Volume: 6 Issue: 4, - , 26.12.2010

Abstract

ÖZE T
Toprak, yeryüzünü ince bir tabaka halinde örten ve canlılar
için son derece önemli olan yaşama faktörlerinden bi~idir.
Topraksız hayat düşi1ııülemez. Canlılar besinlerini topraktan
sağlar/ar. Bitkilerdım elde edilen besinler insanlarm
gıda gereksiniminin mühim bir kısmını kar~ılarlar. Toprağa
gerek kalmadan yapağ olarak besin maddeleri de üretilmektedir.
Fakat bunlar insanlar için yeterli bir besin kaynağı olamazlar.
O halde, insanlarm beslenmesi Ye refahı için toprak,
ana besin kaynağı olarak terneldir.

Year 1975, Volume: 6 Issue: 4, - , 26.12.2010

Abstract

There are 0 citations in total.

Details

Primary Language Turkish
Journal Section DERLEMELER
Authors

Hayati Çelebi This is me

Publication Date December 26, 2010
Published in Issue Year 1975 Volume: 6 Issue: 4

Cite

APA Çelebi, H. (2010). TOPRAK OLUŞUMU VE MORFOLOJİK ÖZELLİKLERİ. Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi, 6(4).
AMA Çelebi H. TOPRAK OLUŞUMU VE MORFOLOJİK ÖZELLİKLERİ. Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi. December 2010;6(4).
Chicago Çelebi, Hayati. “TOPRAK OLUŞUMU VE MORFOLOJİK ÖZELLİKLERİ”. Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi 6, no. 4 (December 2010).
EndNote Çelebi H (December 1, 2010) TOPRAK OLUŞUMU VE MORFOLOJİK ÖZELLİKLERİ. Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi 6 4
IEEE H. Çelebi, “TOPRAK OLUŞUMU VE MORFOLOJİK ÖZELLİKLERİ”, Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi, vol. 6, no. 4, 2010.
ISNAD Çelebi, Hayati. “TOPRAK OLUŞUMU VE MORFOLOJİK ÖZELLİKLERİ”. Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi 6/4 (December 2010).
JAMA Çelebi H. TOPRAK OLUŞUMU VE MORFOLOJİK ÖZELLİKLERİ. Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi. 2010;6.
MLA Çelebi, Hayati. “TOPRAK OLUŞUMU VE MORFOLOJİK ÖZELLİKLERİ”. Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi, vol. 6, no. 4, 2010.
Vancouver Çelebi H. TOPRAK OLUŞUMU VE MORFOLOJİK ÖZELLİKLERİ. Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi. 2010;6(4).

Articles published in this journal are published under the Creative Commons International License (https://creativecommons.org/licenses/by-nc/4.0/). This allows the work to be copied and distributed in any medium or format provided that the original article is appropriately cited. However, the articles work cannot be used for commercial purposes.

https://creativecommons.org/licenses/by-nc/4.0/