BibTex RIS Cite

Patates tarımında toprak işlemenin önemi

Year 1980, Volume: 11 Issue: 1-2, - , 29.12.2010

Abstract

.

Year 1980, Volume: 11 Issue: 1-2, - , 29.12.2010

Abstract

There are 0 citations in total.

Details

Primary Language Turkish
Journal Section ÇEVİRİLER
Authors

B. Scholz This is me

Hasan Bal (çev.) This is me

Publication Date December 29, 2010
Published in Issue Year 1980 Volume: 11 Issue: 1-2

Cite

APA Scholz, B., & Bal (çev.), H. (2010). Patates tarımında toprak işlemenin önemi. Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi, 11(1-2).
AMA Scholz B, Bal (çev.) H. Patates tarımında toprak işlemenin önemi. Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi. December 2010;11(1-2).
Chicago Scholz, B., and Hasan Bal (çev.). “Patates tarımında Toprak işlemenin önemi”. Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi 11, no. 1-2 (December 2010).
EndNote Scholz B, Bal (çev.) H (December 1, 2010) Patates tarımında toprak işlemenin önemi. Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi 11 1-2
IEEE B. Scholz and H. Bal (çev.), “Patates tarımında toprak işlemenin önemi”, Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi, vol. 11, no. 1-2, 2010.
ISNAD Scholz, B. - Bal (çev.), Hasan. “Patates tarımında Toprak işlemenin önemi”. Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi 11/1-2 (December 2010).
JAMA Scholz B, Bal (çev.) H. Patates tarımında toprak işlemenin önemi. Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi. 2010;11.
MLA Scholz, B. and Hasan Bal (çev.). “Patates tarımında Toprak işlemenin önemi”. Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi, vol. 11, no. 1-2, 2010.
Vancouver Scholz B, Bal (çev.) H. Patates tarımında toprak işlemenin önemi. Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi. 2010;11(1-2).

Articles published in this journal are published under the Creative Commons International License (https://creativecommons.org/licenses/by-nc/4.0/). This allows the work to be copied and distributed in any medium or format provided that the original article is appropriately cited. However, the articles work cannot be used for commercial purposes.

https://creativecommons.org/licenses/by-nc/4.0/