BibTex RIS Cite

Ekmek aromasının oluşumu, kaynakları ve aroma oluşumunu etkileyen faktörler

Year 1983, Volume: 14 Issue: 1-2, - , 31.12.2010

Abstract

.

Year 1983, Volume: 14 Issue: 1-2, - , 31.12.2010

Abstract

There are 0 citations in total.

Details

Primary Language Turkish
Journal Section DERLEMELER
Authors

Zeki Ertugay This is me

Publication Date December 31, 2010
Published in Issue Year 1983 Volume: 14 Issue: 1-2

Cite

APA Ertugay, Z. (2010). Ekmek aromasının oluşumu, kaynakları ve aroma oluşumunu etkileyen faktörler. Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi, 14(1-2).
AMA Ertugay Z. Ekmek aromasının oluşumu, kaynakları ve aroma oluşumunu etkileyen faktörler. Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi. December 2010;14(1-2).
Chicago Ertugay, Zeki. “Ekmek aromasının oluşumu, Kaynakları Ve Aroma oluşumunu Etkileyen faktörler”. Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi 14, no. 1-2 (December 2010).
EndNote Ertugay Z (December 1, 2010) Ekmek aromasının oluşumu, kaynakları ve aroma oluşumunu etkileyen faktörler. Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi 14 1-2
IEEE Z. Ertugay, “Ekmek aromasının oluşumu, kaynakları ve aroma oluşumunu etkileyen faktörler”, Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi, vol. 14, no. 1-2, 2010.
ISNAD Ertugay, Zeki. “Ekmek aromasının oluşumu, Kaynakları Ve Aroma oluşumunu Etkileyen faktörler”. Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi 14/1-2 (December 2010).
JAMA Ertugay Z. Ekmek aromasının oluşumu, kaynakları ve aroma oluşumunu etkileyen faktörler. Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi. 2010;14.
MLA Ertugay, Zeki. “Ekmek aromasının oluşumu, Kaynakları Ve Aroma oluşumunu Etkileyen faktörler”. Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi, vol. 14, no. 1-2, 2010.
Vancouver Ertugay Z. Ekmek aromasının oluşumu, kaynakları ve aroma oluşumunu etkileyen faktörler. Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi. 2010;14(1-2).

Articles published in this journal are published under the Creative Commons International License (https://creativecommons.org/licenses/by-nc/4.0/). This allows the work to be copied and distributed in any medium or format provided that the original article is appropriately cited. However, the articles work cannot be used for commercial purposes.

https://creativecommons.org/licenses/by-nc/4.0/