BibTex RIS Cite

DEĞİŞİK GÜBRE SEVİYELERİ VE SULAMA, ZAMANLARININ YULAFTA VERİM VE KALİTEYE ETKİLERİ

Year 1984, Volume: 15 Issue: 1-2, - , 01.01.2011

Abstract

.

Year 1984, Volume: 15 Issue: 1-2, - , 01.01.2011

Abstract

There are 0 citations in total.

Details

Primary Language tr;en
Journal Section ARAŞTIRMALAR
Authors

Özer Sencar This is me

Publication Date January 1, 2011
Published in Issue Year 1984 Volume: 15 Issue: 1-2

Cite

APA Sencar, Ö. (2011). DEĞİŞİK GÜBRE SEVİYELERİ VE SULAMA, ZAMANLARININ YULAFTA VERİM VE KALİTEYE ETKİLERİ. Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi, 15(1-2).
AMA Sencar Ö. DEĞİŞİK GÜBRE SEVİYELERİ VE SULAMA, ZAMANLARININ YULAFTA VERİM VE KALİTEYE ETKİLERİ. Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi. January 2011;15(1-2).
Chicago Sencar, Özer. “DEĞİŞİK GÜBRE SEVİYELERİ VE SULAMA, ZAMANLARININ YULAFTA VERİM VE KALİTEYE ETKİLERİ”. Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi 15, no. 1-2 (January 2011).
EndNote Sencar Ö (January 1, 2011) DEĞİŞİK GÜBRE SEVİYELERİ VE SULAMA, ZAMANLARININ YULAFTA VERİM VE KALİTEYE ETKİLERİ. Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi 15 1-2
IEEE Ö. Sencar, “DEĞİŞİK GÜBRE SEVİYELERİ VE SULAMA, ZAMANLARININ YULAFTA VERİM VE KALİTEYE ETKİLERİ”, Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi, vol. 15, no. 1-2, 2011.
ISNAD Sencar, Özer. “DEĞİŞİK GÜBRE SEVİYELERİ VE SULAMA, ZAMANLARININ YULAFTA VERİM VE KALİTEYE ETKİLERİ”. Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi 15/1-2 (January 2011).
JAMA Sencar Ö. DEĞİŞİK GÜBRE SEVİYELERİ VE SULAMA, ZAMANLARININ YULAFTA VERİM VE KALİTEYE ETKİLERİ. Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi. 2011;15.
MLA Sencar, Özer. “DEĞİŞİK GÜBRE SEVİYELERİ VE SULAMA, ZAMANLARININ YULAFTA VERİM VE KALİTEYE ETKİLERİ”. Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi, vol. 15, no. 1-2, 2011.
Vancouver Sencar Ö. DEĞİŞİK GÜBRE SEVİYELERİ VE SULAMA, ZAMANLARININ YULAFTA VERİM VE KALİTEYE ETKİLERİ. Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi. 2011;15(1-2).

Articles published in this journal are published under the Creative Commons International License (https://creativecommons.org/licenses/by-nc/4.0/). This allows the work to be copied and distributed in any medium or format provided that the original article is appropriately cited. However, the articles work cannot be used for commercial purposes.

https://creativecommons.org/licenses/by-nc/4.0/