BibTex RIS Cite

FİZYOLOJİK TOHUM KALİTESİNİN BİTKİ TEŞEKKÜLÜ ÜZERİNE ETKİSİ

Year 1985, Volume: 16 Issue: 1-4, - , 01.01.2011

Abstract

.

Year 1985, Volume: 16 Issue: 1-4, - , 01.01.2011

Abstract

There are 0 citations in total.

Details

Primary Language Turkish
Journal Section ÇEVİRİLER
Authors

B.m. Pollock This is me

Refik Alan (çev.) This is me

Publication Date January 1, 2011
Published in Issue Year 1985 Volume: 16 Issue: 1-4

Cite

APA Pollock, B., & Alan (çev.), R. (2011). FİZYOLOJİK TOHUM KALİTESİNİN BİTKİ TEŞEKKÜLÜ ÜZERİNE ETKİSİ. Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi, 16(1-4).
AMA Pollock B, Alan (çev.) R. FİZYOLOJİK TOHUM KALİTESİNİN BİTKİ TEŞEKKÜLÜ ÜZERİNE ETKİSİ. Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi. January 2011;16(1-4).
Chicago Pollock, B.m., and Refik Alan (çev.). “FİZYOLOJİK TOHUM KALİTESİNİN BİTKİ TEŞEKKÜLÜ ÜZERİNE ETKİSİ”. Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi 16, no. 1-4 (January 2011).
EndNote Pollock B, Alan (çev.) R (January 1, 2011) FİZYOLOJİK TOHUM KALİTESİNİN BİTKİ TEŞEKKÜLÜ ÜZERİNE ETKİSİ. Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi 16 1-4
IEEE B. Pollock and R. Alan (çev.), “FİZYOLOJİK TOHUM KALİTESİNİN BİTKİ TEŞEKKÜLÜ ÜZERİNE ETKİSİ”, Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi, vol. 16, no. 1-4, 2011.
ISNAD Pollock, B.m. - Alan (çev.), Refik. “FİZYOLOJİK TOHUM KALİTESİNİN BİTKİ TEŞEKKÜLÜ ÜZERİNE ETKİSİ”. Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi 16/1-4 (January 2011).
JAMA Pollock B, Alan (çev.) R. FİZYOLOJİK TOHUM KALİTESİNİN BİTKİ TEŞEKKÜLÜ ÜZERİNE ETKİSİ. Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi. 2011;16.
MLA Pollock, B.m. and Refik Alan (çev.). “FİZYOLOJİK TOHUM KALİTESİNİN BİTKİ TEŞEKKÜLÜ ÜZERİNE ETKİSİ”. Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi, vol. 16, no. 1-4, 2011.
Vancouver Pollock B, Alan (çev.) R. FİZYOLOJİK TOHUM KALİTESİNİN BİTKİ TEŞEKKÜLÜ ÜZERİNE ETKİSİ. Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi. 2011;16(1-4).

Articles published in this journal are published under the Creative Commons International License (https://creativecommons.org/licenses/by-nc/4.0/). This allows the work to be copied and distributed in any medium or format provided that the original article is appropriately cited. However, the articles work cannot be used for commercial purposes.

https://creativecommons.org/licenses/by-nc/4.0/