BibTex RIS Cite

AVRUPA BÖLGESİ İÇİN TAVSİYE EDİLEN BAL STANDARTLARI

Year 1985, Volume: 16 Issue: 1-4, - , 01.01.2011

Abstract

.

Year 1985, Volume: 16 Issue: 1-4, - , 01.01.2011

Abstract

There are 0 citations in total.

Details

Primary Language Turkish
Journal Section ÇEVİRİLER
Authors

Enver Öder (çev.) This is me

Publication Date January 1, 2011
Published in Issue Year 1985 Volume: 16 Issue: 1-4

Cite

APA Öder (çev.), E. (2011). AVRUPA BÖLGESİ İÇİN TAVSİYE EDİLEN BAL STANDARTLARI. Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi, 16(1-4).
AMA Öder (çev.) E. AVRUPA BÖLGESİ İÇİN TAVSİYE EDİLEN BAL STANDARTLARI. Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi. January 2011;16(1-4).
Chicago Öder (çev.), Enver. “AVRUPA BÖLGESİ İÇİN TAVSİYE EDİLEN BAL STANDARTLARI”. Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi 16, no. 1-4 (January 2011).
EndNote Öder (çev.) E (January 1, 2011) AVRUPA BÖLGESİ İÇİN TAVSİYE EDİLEN BAL STANDARTLARI. Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi 16 1-4
IEEE E. Öder (çev.), “AVRUPA BÖLGESİ İÇİN TAVSİYE EDİLEN BAL STANDARTLARI”, Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi, vol. 16, no. 1-4, 2011.
ISNAD Öder (çev.), Enver. “AVRUPA BÖLGESİ İÇİN TAVSİYE EDİLEN BAL STANDARTLARI”. Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi 16/1-4 (January 2011).
JAMA Öder (çev.) E. AVRUPA BÖLGESİ İÇİN TAVSİYE EDİLEN BAL STANDARTLARI. Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi. 2011;16.
MLA Öder (çev.), Enver. “AVRUPA BÖLGESİ İÇİN TAVSİYE EDİLEN BAL STANDARTLARI”. Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi, vol. 16, no. 1-4, 2011.
Vancouver Öder (çev.) E. AVRUPA BÖLGESİ İÇİN TAVSİYE EDİLEN BAL STANDARTLARI. Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi. 2011;16(1-4).

Articles published in this journal are published under the Creative Commons International License (https://creativecommons.org/licenses/by-nc/4.0/). This allows the work to be copied and distributed in any medium or format provided that the original article is appropriately cited. However, the articles work cannot be used for commercial purposes.

https://creativecommons.org/licenses/by-nc/4.0/