BibTex RIS Cite

ERZURUM'DA ADAPTASYONU YAPILAN BUĞDAY ÇEŞİTLERİNİN TEKNİK DEĞERLERİ ÜZERİNE BİR ARAŞTIRMA

Year 1986, Volume: 17 Issue: 1-4, - , 01.01.2011

Abstract

.

Year 1986, Volume: 17 Issue: 1-4, - , 01.01.2011

Abstract

There are 0 citations in total.

Details

Primary Language tr;en
Journal Section ARAŞTIRMALAR
Authors

Zeki Ertugay This is me

Adem Elgün This is me

Publication Date January 1, 2011
Published in Issue Year 1986 Volume: 17 Issue: 1-4

Cite

APA Ertugay, Z., & Elgün, A. (2011). ERZURUM’DA ADAPTASYONU YAPILAN BUĞDAY ÇEŞİTLERİNİN TEKNİK DEĞERLERİ ÜZERİNE BİR ARAŞTIRMA. Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi, 17(1-4).
AMA Ertugay Z, Elgün A. ERZURUM’DA ADAPTASYONU YAPILAN BUĞDAY ÇEŞİTLERİNİN TEKNİK DEĞERLERİ ÜZERİNE BİR ARAŞTIRMA. Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi. January 2011;17(1-4).
Chicago Ertugay, Zeki, and Adem Elgün. “ERZURUM’DA ADAPTASYONU YAPILAN BUĞDAY ÇEŞİTLERİNİN TEKNİK DEĞERLERİ ÜZERİNE BİR ARAŞTIRMA”. Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi 17, no. 1-4 (January 2011).
EndNote Ertugay Z, Elgün A (January 1, 2011) ERZURUM’DA ADAPTASYONU YAPILAN BUĞDAY ÇEŞİTLERİNİN TEKNİK DEĞERLERİ ÜZERİNE BİR ARAŞTIRMA. Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi 17 1-4
IEEE Z. Ertugay and A. Elgün, “ERZURUM’DA ADAPTASYONU YAPILAN BUĞDAY ÇEŞİTLERİNİN TEKNİK DEĞERLERİ ÜZERİNE BİR ARAŞTIRMA”, Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi, vol. 17, no. 1-4, 2011.
ISNAD Ertugay, Zeki - Elgün, Adem. “ERZURUM’DA ADAPTASYONU YAPILAN BUĞDAY ÇEŞİTLERİNİN TEKNİK DEĞERLERİ ÜZERİNE BİR ARAŞTIRMA”. Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi 17/1-4 (January 2011).
JAMA Ertugay Z, Elgün A. ERZURUM’DA ADAPTASYONU YAPILAN BUĞDAY ÇEŞİTLERİNİN TEKNİK DEĞERLERİ ÜZERİNE BİR ARAŞTIRMA. Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi. 2011;17.
MLA Ertugay, Zeki and Adem Elgün. “ERZURUM’DA ADAPTASYONU YAPILAN BUĞDAY ÇEŞİTLERİNİN TEKNİK DEĞERLERİ ÜZERİNE BİR ARAŞTIRMA”. Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi, vol. 17, no. 1-4, 2011.
Vancouver Ertugay Z, Elgün A. ERZURUM’DA ADAPTASYONU YAPILAN BUĞDAY ÇEŞİTLERİNİN TEKNİK DEĞERLERİ ÜZERİNE BİR ARAŞTIRMA. Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi. 2011;17(1-4).

Articles published in this journal are published under the Creative Commons International License (https://creativecommons.org/licenses/by-nc/4.0/). This allows the work to be copied and distributed in any medium or format provided that the original article is appropriately cited. However, the articles work cannot be used for commercial purposes.

https://creativecommons.org/licenses/by-nc/4.0/