BibTex RIS Cite

GIDA IŞLEMENİN MİKOTOKSİNLERE ETKİsİ

Year 1988, Volume: 19 Issue: 1-4, - , 02.01.2011

Abstract

Özet

Gıdalarda bulunan mikotoksinlerin stabilitesi üzerine, çeşitli işleme metodlalarının etkisini, arıştıran çok sayıda çalışma yapılmıştır. Bu ara.ştırmalar miko toksinlerin kaybı veya parçalanma oranının; gıdanın bileşimine, çevre şartlarına, mikotoksinin çeşidine, gıda işleme tipine, mikotoksiıılerin konsantrasyonuna v.b. birçok faktöre bağlı olduğunu ortaya koymuştur.

Year 1988, Volume: 19 Issue: 1-4, - , 02.01.2011

Abstract

There are 0 citations in total.

Details

Primary Language Turkish
Journal Section DERLEMELER
Authors

Selahattin Sert This is me

Fevzi Keleş This is me

Publication Date January 2, 2011
Published in Issue Year 1988 Volume: 19 Issue: 1-4

Cite

APA Sert, S., & Keleş, F. (2011). GIDA IŞLEMENİN MİKOTOKSİNLERE ETKİsİ. Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi, 19(1-4).
AMA Sert S, Keleş F. GIDA IŞLEMENİN MİKOTOKSİNLERE ETKİsİ. Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi. January 2011;19(1-4).
Chicago Sert, Selahattin, and Fevzi Keleş. “GIDA IŞLEMENİN MİKOTOKSİNLERE ETKİsİ”. Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi 19, no. 1-4 (January 2011).
EndNote Sert S, Keleş F (January 1, 2011) GIDA IŞLEMENİN MİKOTOKSİNLERE ETKİsİ. Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi 19 1-4
IEEE S. Sert and F. Keleş, “GIDA IŞLEMENİN MİKOTOKSİNLERE ETKİsİ”, Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi, vol. 19, no. 1-4, 2011.
ISNAD Sert, Selahattin - Keleş, Fevzi. “GIDA IŞLEMENİN MİKOTOKSİNLERE ETKİsİ”. Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi 19/1-4 (January 2011).
JAMA Sert S, Keleş F. GIDA IŞLEMENİN MİKOTOKSİNLERE ETKİsİ. Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi. 2011;19.
MLA Sert, Selahattin and Fevzi Keleş. “GIDA IŞLEMENİN MİKOTOKSİNLERE ETKİsİ”. Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi, vol. 19, no. 1-4, 2011.
Vancouver Sert S, Keleş F. GIDA IŞLEMENİN MİKOTOKSİNLERE ETKİsİ. Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi. 2011;19(1-4).

Articles published in this journal are published under the Creative Commons International License (https://creativecommons.org/licenses/by-nc/4.0/). This allows the work to be copied and distributed in any medium or format provided that the original article is appropriately cited. However, the articles work cannot be used for commercial purposes.

https://creativecommons.org/licenses/by-nc/4.0/