Kültür Bürokrasi ve Yolsuzluk: Kültürlerarası Zaman Serimli/Boylamsal Bir Çalışma
Abstract
Keywords
References
- Akçakaya, M. (2016). Weber’in bürokrasi kuramının bugünü ve geleceği. Gazi Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi, 8(3) 275-295.
- Allik, J., McCrae, R. R. (2004). Toward a geography of personality traits: Patterns of profiles across 36 cultures. Journal of Cross-Cultural Psychology, 35(1), 13-28.
- Barutçu, S., Aydemir, M. ve Barutçu, E. (2005). Uluslararası pazarlarda rüşvet sorunu: Denizli’de faaliyet gösteren işletmelerde bir Araştırma. Selçuk Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi, 14,157-175.
- Cameron, K. S. ve Quinn, R. D. (1999). Diagnosing and changing organizational culture, Pub. Addison-wesley Publishing Company Inc., Massachusetts.
- Çukurçayır, M.A., Özer, M.A. ve Turgut, K. (2012). Yerel yönetimlerde yolsuzlukla mücadelede yönetişim ilke ve uygulamaları. Sayıştay Dergisi, 86(3), 1-25.
- Dalgın, M. (2004). Inequality and growth: A Panel data dynamic approch. Atatürk Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Dergisi, 18 (3-4), 65-77.
- Deal, T. E. ve Kennedy, A. A. (1982). Corporate culture: The rites and rituals of corporate life, reading (MA), Addison-Wesley Publishing.
- Denison, D. R. (1997). Corporate culture and organizational effectiveness, John Wiley & Sons.
Details
Primary Language
Turkish
Subjects
-
Journal Section
-
Authors
Ercan Ergün
This is me
Publication Date
July 1, 2018
Submission Date
-
Acceptance Date
-
Published in Issue
Year 2018 Volume: 19 Number: 2