BibTex RIS Cite

Endogen Peptides Which Have Been Recently Determined and Theirs Physiologic Effects-I

Year 2011, Issue: 1, 1 - 9, 01.06.2011

Abstract

The continuous technological improvements increase sortness of the studies in the scientific field. Besides these
improvements keep on to add new explanation and knowledge about to definitions, structures, physiological functions and
sources of known and unknown many substances. The better understanding and clarifing of their use fields of new many
biological agents which result from these developments and researches are achieved by presenting of these agents together as
detailed and comprehensible to researchers. Therefore in this review, it is aimed to review new peptides determined recent years
from many articles and in this way to contribute to current literatures.

Son Yıllarda Belirlenen Bazı Endojen Peptidler ve Fizyolojik Etkileri-I

Year 2011, Issue: 1, 1 - 9, 01.06.2011

Abstract

Teknolojide sürekli meydana gelen ilerlemeler, bilimsel alanda yapılan çalışmaların çeşitliliğini artırdığı gibi; bilinen
veya bilinmeyen bir çok maddenin tanımı, yapısı, fizyolojik fonksiyonları ve kaynaklarına dair yeni açıklamalar ve bilgiler
katmaya da devam etmektedir. Bu gelişmeler ve araştırmaların ortaya koyduğu yeni bir çok biyolojik ajanın daha iyi
anlaşılabilmesi, kullanım alanlarının açıklığa kavuşması, bu maddelerin özellikle bir arada, detaylı ve anlaşılır biçimde araştırıcı
kitlelerine bir bütün halinde sunulmasıyla mümkün olabilir. Bu nedenle son yıllarda bulunan peptid yapısındaki çeşitli
maddelerin farklı kaynaklardan güncel bilgilerle derlenip, literatüre katkı sağlaması amaçlanmıştır.

There are 0 citations in total.

Details

Other ID JA27UP93DZ
Journal Section Review
Authors

Banu Atalay This is me

Ercan Keskin This is me

Publication Date June 1, 2011
Published in Issue Year 2011 Issue: 1

Cite

APA Atalay, B., & Keskin, E. (2011). Son Yıllarda Belirlenen Bazı Endojen Peptidler ve Fizyolojik Etkileri-I. Dicle Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi(1), 1-9.
AMA Atalay B, Keskin E. Son Yıllarda Belirlenen Bazı Endojen Peptidler ve Fizyolojik Etkileri-I. Dicle Üniv Vet Fak Derg. June 2011;(1):1-9.
Chicago Atalay, Banu, and Ercan Keskin. “Son Yıllarda Belirlenen Bazı Endojen Peptidler Ve Fizyolojik Etkileri-I”. Dicle Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi, no. 1 (June 2011): 1-9.
EndNote Atalay B, Keskin E (June 1, 2011) Son Yıllarda Belirlenen Bazı Endojen Peptidler ve Fizyolojik Etkileri-I. Dicle Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi 1 1–9.
IEEE B. Atalay and E. Keskin, “Son Yıllarda Belirlenen Bazı Endojen Peptidler ve Fizyolojik Etkileri-I”, Dicle Üniv Vet Fak Derg, no. 1, pp. 1–9, June 2011.
ISNAD Atalay, Banu - Keskin, Ercan. “Son Yıllarda Belirlenen Bazı Endojen Peptidler Ve Fizyolojik Etkileri-I”. Dicle Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi 1 (June 2011), 1-9.
JAMA Atalay B, Keskin E. Son Yıllarda Belirlenen Bazı Endojen Peptidler ve Fizyolojik Etkileri-I. Dicle Üniv Vet Fak Derg. 2011;:1–9.
MLA Atalay, Banu and Ercan Keskin. “Son Yıllarda Belirlenen Bazı Endojen Peptidler Ve Fizyolojik Etkileri-I”. Dicle Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi, no. 1, 2011, pp. 1-9.
Vancouver Atalay B, Keskin E. Son Yıllarda Belirlenen Bazı Endojen Peptidler ve Fizyolojik Etkileri-I. Dicle Üniv Vet Fak Derg. 2011(1):1-9.