BibTex RIS Cite

ÜÇ BOYUTLU YAZICI TASARIMLARI, PROTOTİPLERİ VE ÜRÜN YAZDIRMA KARŞILAŞTIRMALARI

Year 2016, Volume: 5 Issue: 2, 0 - 0, 09.07.2016

Abstract

Bu çalışmada geleneksel yöntemler kullanılarak üretilmiş bir üç boyutlu yazıcı referans alınarak yeni bir üç boyutlu yazıcı prototipi geliştirilmiştir. Geleneksel yöntemlerle üretilmiş üç boyutlu yazıcı bağlantı parçalarının ölçüleri baz alınarak yeni bağlantı parçaları tasarlanmıştır. Tasarlanan bu bağlantı parçaları geleneksel üç boyutlu yazıcıdan bastırılarak yeni üç boyutlu yazıcının üretiminde kullanılmıştır. Ayrıca  çalışmada yapılmış üç boyutlu yazıcı ile amatör olarak yapılan  üç boyutlu yazıcılar karşılaştırılmıştır. ABS ve PLA’dan üç boyutlu yazdırılan gözlük numunelerinin çekme dayanımları karşılaştırılmıştır

Year 2016, Volume: 5 Issue: 2, 0 - 0, 09.07.2016

Abstract

There are 0 citations in total.

Details

Journal Section Articles
Authors

Derya Çelik This is me

Kerim Çetinkaya This is me

Publication Date July 9, 2016
Published in Issue Year 2016 Volume: 5 Issue: 2

Cite

APA Çelik, D., & Çetinkaya, K. (2016). ÜÇ BOYUTLU YAZICI TASARIMLARI, PROTOTİPLERİ VE ÜRÜN YAZDIRMA KARŞILAŞTIRMALARI. İleri Teknoloji Bilimleri Dergisi, 5(2).
AMA Çelik D, Çetinkaya K. ÜÇ BOYUTLU YAZICI TASARIMLARI, PROTOTİPLERİ VE ÜRÜN YAZDIRMA KARŞILAŞTIRMALARI. İleri Teknoloji Bilimleri Dergisi. July 2016;5(2).
Chicago Çelik, Derya, and Kerim Çetinkaya. “ÜÇ BOYUTLU YAZICI TASARIMLARI, PROTOTİPLERİ VE ÜRÜN YAZDIRMA KARŞILAŞTIRMALARI”. İleri Teknoloji Bilimleri Dergisi 5, no. 2 (July 2016).
EndNote Çelik D, Çetinkaya K (July 1, 2016) ÜÇ BOYUTLU YAZICI TASARIMLARI, PROTOTİPLERİ VE ÜRÜN YAZDIRMA KARŞILAŞTIRMALARI. İleri Teknoloji Bilimleri Dergisi 5 2
IEEE D. Çelik and K. Çetinkaya, “ÜÇ BOYUTLU YAZICI TASARIMLARI, PROTOTİPLERİ VE ÜRÜN YAZDIRMA KARŞILAŞTIRMALARI”, İleri Teknoloji Bilimleri Dergisi, vol. 5, no. 2, 2016.
ISNAD Çelik, Derya - Çetinkaya, Kerim. “ÜÇ BOYUTLU YAZICI TASARIMLARI, PROTOTİPLERİ VE ÜRÜN YAZDIRMA KARŞILAŞTIRMALARI”. İleri Teknoloji Bilimleri Dergisi 5/2 (July 2016).
JAMA Çelik D, Çetinkaya K. ÜÇ BOYUTLU YAZICI TASARIMLARI, PROTOTİPLERİ VE ÜRÜN YAZDIRMA KARŞILAŞTIRMALARI. İleri Teknoloji Bilimleri Dergisi. 2016;5.
MLA Çelik, Derya and Kerim Çetinkaya. “ÜÇ BOYUTLU YAZICI TASARIMLARI, PROTOTİPLERİ VE ÜRÜN YAZDIRMA KARŞILAŞTIRMALARI”. İleri Teknoloji Bilimleri Dergisi, vol. 5, no. 2, 2016.
Vancouver Çelik D, Çetinkaya K. ÜÇ BOYUTLU YAZICI TASARIMLARI, PROTOTİPLERİ VE ÜRÜN YAZDIRMA KARŞILAŞTIRMALARI. İleri Teknoloji Bilimleri Dergisi. 2016;5(2).