Clinical Research
BibTex RIS Cite

Yüksek Asitli Zeytinyağlarının Biyolojik Bir Metodla Asitlerinin Düşürülmesi

Year 1966, Volume: 2 Issue: 1, 58 - 67, 01.06.1966

Abstract

...

References

  • ...
Year 1966, Volume: 2 Issue: 1, 58 - 67, 01.06.1966

Abstract

References

  • ...
There are 1 citations in total.

Details

Primary Language Turkish
Subjects Business Administration
Journal Section Araştırma Makalesi
Authors

Mustafa Selli This is me

Publication Date June 1, 1966
Published in Issue Year 1966 Volume: 2 Issue: 1

Cite

APA Selli, M. (1966). Yüksek Asitli Zeytinyağlarının Biyolojik Bir Metodla Asitlerinin Düşürülmesi. Eskişehir İktisadi Ve Ticari İlimler Akademisi Dergisi, 2(1), 58-67.
AMA Selli M. Yüksek Asitli Zeytinyağlarının Biyolojik Bir Metodla Asitlerinin Düşürülmesi. Eskişehir İktisadi ve Ticari İlimler Akademisi Dergisi. June 1966;2(1):58-67.
Chicago Selli, Mustafa. “Yüksek Asitli Zeytinyağlarının Biyolojik Bir Metodla Asitlerinin Düşürülmesi”. Eskişehir İktisadi Ve Ticari İlimler Akademisi Dergisi 2, no. 1 (June 1966): 58-67.
EndNote Selli M (June 1, 1966) Yüksek Asitli Zeytinyağlarının Biyolojik Bir Metodla Asitlerinin Düşürülmesi. Eskişehir İktisadi ve Ticari İlimler Akademisi Dergisi 2 1 58–67.
IEEE M. Selli, “Yüksek Asitli Zeytinyağlarının Biyolojik Bir Metodla Asitlerinin Düşürülmesi”, Eskişehir İktisadi ve Ticari İlimler Akademisi Dergisi, vol. 2, no. 1, pp. 58–67, 1966.
ISNAD Selli, Mustafa. “Yüksek Asitli Zeytinyağlarının Biyolojik Bir Metodla Asitlerinin Düşürülmesi”. Eskişehir İktisadi ve Ticari İlimler Akademisi Dergisi 2/1 (June 1966), 58-67.
JAMA Selli M. Yüksek Asitli Zeytinyağlarının Biyolojik Bir Metodla Asitlerinin Düşürülmesi. Eskişehir İktisadi ve Ticari İlimler Akademisi Dergisi. 1966;2:58–67.
MLA Selli, Mustafa. “Yüksek Asitli Zeytinyağlarının Biyolojik Bir Metodla Asitlerinin Düşürülmesi”. Eskişehir İktisadi Ve Ticari İlimler Akademisi Dergisi, vol. 2, no. 1, 1966, pp. 58-67.
Vancouver Selli M. Yüksek Asitli Zeytinyağlarının Biyolojik Bir Metodla Asitlerinin Düşürülmesi. Eskişehir İktisadi ve Ticari İlimler Akademisi Dergisi. 1966;2(1):58-67.