Selli, M. (1966). Yüksek Asitli Zeytinyağlarının Biyolojik Bir Metodla Asitlerinin Düşürülmesi. Eskişehir İktisadi Ve Ticari İlimler Akademisi Dergisi, 2(1), 58-67.
AMA
Selli M. Yüksek Asitli Zeytinyağlarının Biyolojik Bir Metodla Asitlerinin Düşürülmesi. Eskişehir İktisadi ve Ticari İlimler Akademisi Dergisi. June 1966;2(1):58-67.
Chicago
Selli, Mustafa. “Yüksek Asitli Zeytinyağlarının Biyolojik Bir Metodla Asitlerinin Düşürülmesi”. Eskişehir İktisadi Ve Ticari İlimler Akademisi Dergisi 2, no. 1 (June 1966): 58-67.
EndNote
Selli M (June 1, 1966) Yüksek Asitli Zeytinyağlarının Biyolojik Bir Metodla Asitlerinin Düşürülmesi. Eskişehir İktisadi ve Ticari İlimler Akademisi Dergisi 2 1 58–67.
IEEE
M. Selli, “Yüksek Asitli Zeytinyağlarının Biyolojik Bir Metodla Asitlerinin Düşürülmesi”, Eskişehir İktisadi ve Ticari İlimler Akademisi Dergisi, vol. 2, no. 1, pp. 58–67, 1966.
ISNAD
Selli, Mustafa. “Yüksek Asitli Zeytinyağlarının Biyolojik Bir Metodla Asitlerinin Düşürülmesi”. Eskişehir İktisadi ve Ticari İlimler Akademisi Dergisi 2/1 (June 1966), 58-67.
JAMA
Selli M. Yüksek Asitli Zeytinyağlarının Biyolojik Bir Metodla Asitlerinin Düşürülmesi. Eskişehir İktisadi ve Ticari İlimler Akademisi Dergisi. 1966;2:58–67.
MLA
Selli, Mustafa. “Yüksek Asitli Zeytinyağlarının Biyolojik Bir Metodla Asitlerinin Düşürülmesi”. Eskişehir İktisadi Ve Ticari İlimler Akademisi Dergisi, vol. 2, no. 1, 1966, pp. 58-67.
Vancouver
Selli M. Yüksek Asitli Zeytinyağlarının Biyolojik Bir Metodla Asitlerinin Düşürülmesi. Eskişehir İktisadi ve Ticari İlimler Akademisi Dergisi. 1966;2(1):58-67.