BibTex RIS Cite

Effects of gamma radiation on tbe immature pupae of the Mediterranean fruit fly Ceratitis capitata Wied. (Diptera: Trypetidae): Dose response of Iaboratory reared and wild strains

Year 1978, Volume: 2 Issue: 1, - , 01.02.1978

Abstract

Gamma radyasyonunun doğal ve yapay ortamlardan elde edilen Akdeniz meyve sineği (Ceratitis capitata Wied.)'nin gelişmekte olan pupalarına etkisi

Year 1978, Volume: 2 Issue: 1, - , 01.02.1978

Abstract

There are 0 citations in total.

Details

Primary Language Turkish
Journal Section Articles
Authors

K. Akman This is me

A. Zümreoğlu This is me

Publication Date February 1, 1978
Submission Date February 8, 2014
Published in Issue Year 1978 Volume: 2 Issue: 1

Cite

APA Akman, K. ., & Zümreoğlu, A. . (1978). Gamma radyasyonunun doğal ve yapay ortamlardan elde edilen Akdeniz meyve sineği (Ceratitis capitata Wied.)’nin gelişmekte olan pupalarına etkisi. Turkish Journal of Entomology, 2(1).
AMA Akman K, Zümreoğlu A. Gamma radyasyonunun doğal ve yapay ortamlardan elde edilen Akdeniz meyve sineği (Ceratitis capitata Wied.)’nin gelişmekte olan pupalarına etkisi. TED. February 1978;2(1).
Chicago Akman, K., and A. Zümreoğlu. “Gamma Radyasyonunun doğal Ve Yapay Ortamlardan Elde Edilen Akdeniz Meyve sineği (Ceratitis Capitata Wied.)’nin gelişmekte Olan pupalarına Etkisi”. Turkish Journal of Entomology 2, no. 1 (February 1978).
EndNote Akman K, Zümreoğlu A (February 1, 1978) Gamma radyasyonunun doğal ve yapay ortamlardan elde edilen Akdeniz meyve sineği (Ceratitis capitata Wied.)’nin gelişmekte olan pupalarına etkisi. Turkish Journal of Entomology 2 1
IEEE K. . Akman and A. . Zümreoğlu, “Gamma radyasyonunun doğal ve yapay ortamlardan elde edilen Akdeniz meyve sineği (Ceratitis capitata Wied.)’nin gelişmekte olan pupalarına etkisi”, TED, vol. 2, no. 1, 1978.
ISNAD Akman, K. - Zümreoğlu, A. “Gamma Radyasyonunun doğal Ve Yapay Ortamlardan Elde Edilen Akdeniz Meyve sineği (Ceratitis Capitata Wied.)’nin gelişmekte Olan pupalarına Etkisi”. Turkish Journal of Entomology 2/1 (February 1978).
JAMA Akman K, Zümreoğlu A. Gamma radyasyonunun doğal ve yapay ortamlardan elde edilen Akdeniz meyve sineği (Ceratitis capitata Wied.)’nin gelişmekte olan pupalarına etkisi. TED. 1978;2.
MLA Akman, K. and A. Zümreoğlu. “Gamma Radyasyonunun doğal Ve Yapay Ortamlardan Elde Edilen Akdeniz Meyve sineği (Ceratitis Capitata Wied.)’nin gelişmekte Olan pupalarına Etkisi”. Turkish Journal of Entomology, vol. 2, no. 1, 1978.
Vancouver Akman K, Zümreoğlu A. Gamma radyasyonunun doğal ve yapay ortamlardan elde edilen Akdeniz meyve sineği (Ceratitis capitata Wied.)’nin gelişmekte olan pupalarına etkisi. TED. 1978;2(1).