BibTex RIS Cite

Preliminary list of Auchenorrhyncha with notes on distribution and importance of species in Turkey. XI. Family Cicadellidae, Typhlocybinae: Alebrint and Dikraneurini

Year 1983, Volume: 7 Issue: 2, - , 01.04.1983

Abstract

Türkiye Auchenorrhyncha türlerinin yayılışı ve önemlerine ait ön listesi. XI. Familya Cicadellidae : Typhlocybinae: Alebrint ve Dikraneurini

Year 1983, Volume: 7 Issue: 2, - , 01.04.1983

Abstract

There are 0 citations in total.

Details

Primary Language Turkish
Journal Section Articles
Authors

Niyazi Lodos This is me

Ayla Kalkandelen This is me

Publication Date April 1, 1983
Submission Date February 8, 2014
Published in Issue Year 1983 Volume: 7 Issue: 2

Cite

APA Lodos, N. ., & Kalkandelen, A. . . . (1983). Türkiye Auchenorrhyncha türlerinin yayılışı ve önemlerine ait ön listesi. XI. Familya Cicadellidae : Typhlocybinae: Alebrint ve Dikraneurini. Turkish Journal of Entomology, 7(2).
AMA Lodos N, Kalkandelen A. Türkiye Auchenorrhyncha türlerinin yayılışı ve önemlerine ait ön listesi. XI. Familya Cicadellidae : Typhlocybinae: Alebrint ve Dikraneurini. TED. April 1983;7(2).
Chicago Lodos, Niyazi, and Ayla Kalkandelen. “Türkiye Auchenorrhyncha türlerinin yayılışı Ve önemlerine Ait ön Listesi. XI. Familya Cicadellidae : Typhlocybinae: Alebrint Ve Dikraneurini”. Turkish Journal of Entomology 7, no. 2 (April 1983).
EndNote Lodos N, Kalkandelen A (April 1, 1983) Türkiye Auchenorrhyncha türlerinin yayılışı ve önemlerine ait ön listesi. XI. Familya Cicadellidae : Typhlocybinae: Alebrint ve Dikraneurini. Turkish Journal of Entomology 7 2
IEEE N. . Lodos and A. . . . Kalkandelen, “Türkiye Auchenorrhyncha türlerinin yayılışı ve önemlerine ait ön listesi. XI. Familya Cicadellidae : Typhlocybinae: Alebrint ve Dikraneurini”, TED, vol. 7, no. 2, 1983.
ISNAD Lodos, Niyazi - Kalkandelen, Ayla. “Türkiye Auchenorrhyncha türlerinin yayılışı Ve önemlerine Ait ön Listesi. XI. Familya Cicadellidae : Typhlocybinae: Alebrint Ve Dikraneurini”. Turkish Journal of Entomology 7/2 (April 1983).
JAMA Lodos N, Kalkandelen A. Türkiye Auchenorrhyncha türlerinin yayılışı ve önemlerine ait ön listesi. XI. Familya Cicadellidae : Typhlocybinae: Alebrint ve Dikraneurini. TED. 1983;7.
MLA Lodos, Niyazi and Ayla Kalkandelen. “Türkiye Auchenorrhyncha türlerinin yayılışı Ve önemlerine Ait ön Listesi. XI. Familya Cicadellidae : Typhlocybinae: Alebrint Ve Dikraneurini”. Turkish Journal of Entomology, vol. 7, no. 2, 1983.
Vancouver Lodos N, Kalkandelen A. Türkiye Auchenorrhyncha türlerinin yayılışı ve önemlerine ait ön listesi. XI. Familya Cicadellidae : Typhlocybinae: Alebrint ve Dikraneurini. TED. 1983;7(2).