BibTex RIS Cite

Pagiphora yanni, Cigale anatolienne inedite. Description et premieres informations biologiques (cartes d'identite et d'ethologie sonores) (Homoptera, Cicadoidea, Tibicinidae)

Year 1993, Volume: 17 Issue: 1, - , 01.02.1993

Abstract

Türkiye'den yeni bir tür ağustos böceği: Pagiphora yanni (Homoptera, Cicadoidea, Tibicinidae). Tanıtımı ve biyolojisine ait ilk bilgiler (Etholojisi ile ilgili ses frekansları ve şekiller)

Year 1993, Volume: 17 Issue: 1, - , 01.02.1993

Abstract

There are 0 citations in total.

Details

Primary Language Turkish
Journal Section Articles
Authors

Michel Boulard This is me

Publication Date February 1, 1993
Submission Date February 8, 2014
Published in Issue Year 1993 Volume: 17 Issue: 1

Cite

APA Boulard, M. . (1993). Türkiye’den yeni bir tür ağustos böceği: Pagiphora yanni (Homoptera, Cicadoidea, Tibicinidae). Tanıtımı ve biyolojisine ait ilk bilgiler (Etholojisi ile ilgili ses frekansları ve şekiller). Turkish Journal of Entomology, 17(1).
AMA Boulard M. Türkiye’den yeni bir tür ağustos böceği: Pagiphora yanni (Homoptera, Cicadoidea, Tibicinidae). Tanıtımı ve biyolojisine ait ilk bilgiler (Etholojisi ile ilgili ses frekansları ve şekiller). TED. February 1993;17(1).
Chicago Boulard, Michel. “Türkiye’den Yeni Bir tür ağustos böceği: Pagiphora Yanni (Homoptera, Cicadoidea, Tibicinidae). Tanıtımı Ve Biyolojisine Ait Ilk Bilgiler (Etholojisi Ile Ilgili Ses Frekansları Ve şekiller)”. Turkish Journal of Entomology 17, no. 1 (February 1993).
EndNote Boulard M (February 1, 1993) Türkiye’den yeni bir tür ağustos böceği: Pagiphora yanni (Homoptera, Cicadoidea, Tibicinidae). Tanıtımı ve biyolojisine ait ilk bilgiler (Etholojisi ile ilgili ses frekansları ve şekiller). Turkish Journal of Entomology 17 1
IEEE M. . Boulard, “Türkiye’den yeni bir tür ağustos böceği: Pagiphora yanni (Homoptera, Cicadoidea, Tibicinidae). Tanıtımı ve biyolojisine ait ilk bilgiler (Etholojisi ile ilgili ses frekansları ve şekiller)”, TED, vol. 17, no. 1, 1993.
ISNAD Boulard, Michel. “Türkiye’den Yeni Bir tür ağustos böceği: Pagiphora Yanni (Homoptera, Cicadoidea, Tibicinidae). Tanıtımı Ve Biyolojisine Ait Ilk Bilgiler (Etholojisi Ile Ilgili Ses Frekansları Ve şekiller)”. Turkish Journal of Entomology 17/1 (February 1993).
JAMA Boulard M. Türkiye’den yeni bir tür ağustos böceği: Pagiphora yanni (Homoptera, Cicadoidea, Tibicinidae). Tanıtımı ve biyolojisine ait ilk bilgiler (Etholojisi ile ilgili ses frekansları ve şekiller). TED. 1993;17.
MLA Boulard, Michel. “Türkiye’den Yeni Bir tür ağustos böceği: Pagiphora Yanni (Homoptera, Cicadoidea, Tibicinidae). Tanıtımı Ve Biyolojisine Ait Ilk Bilgiler (Etholojisi Ile Ilgili Ses Frekansları Ve şekiller)”. Turkish Journal of Entomology, vol. 17, no. 1, 1993.
Vancouver Boulard M. Türkiye’den yeni bir tür ağustos böceği: Pagiphora yanni (Homoptera, Cicadoidea, Tibicinidae). Tanıtımı ve biyolojisine ait ilk bilgiler (Etholojisi ile ilgili ses frekansları ve şekiller). TED. 1993;17(1).