BibTex RIS Cite

Catalogue of the collection of Pamphagidae, Pyrgomorphidae, Catantopidae and Acrididae (Orthoptera: Acridoidea) preserved in the Prof. Dr. Niyazi Lodos Museum, İzmir, Turkey

Year 1999, Volume: 23 Issue: 3, - , 01.06.1999

Abstract

Prof. Dr. Niyazi Lodos Müzesi (İzmir)'nde korunmakta olan Pamphagidae, Pyrgomorphidae, Catantopidae ve Acrididae (Orthoptera: Acridoidea), familyaları türleri kataloğu

Year 1999, Volume: 23 Issue: 3, - , 01.06.1999

Abstract

There are 0 citations in total.

Details

Primary Language Turkish
Journal Section Articles
Authors

Feyzi Önder This is me

Esat Pehlivan This is me

Yusuf Karsavuran This is me

Serdar Tezcan This is me

Şeniz Kısmalı This is me

Publication Date June 1, 1999
Submission Date February 8, 2014
Published in Issue Year 1999 Volume: 23 Issue: 3

Cite

APA Önder, F. ., Pehlivan, E. ., Karsavuran, Y. ., Tezcan, S. ., et al. (1999). Prof. Dr. Niyazi Lodos Müzesi (İzmir)’nde korunmakta olan Pamphagidae, Pyrgomorphidae, Catantopidae ve Acrididae (Orthoptera: Acridoidea), familyaları türleri kataloğu. Turkish Journal of Entomology, 23(3).
AMA Önder F, Pehlivan E, Karsavuran Y, Tezcan S, Kısmalı Ş. Prof. Dr. Niyazi Lodos Müzesi (İzmir)’nde korunmakta olan Pamphagidae, Pyrgomorphidae, Catantopidae ve Acrididae (Orthoptera: Acridoidea), familyaları türleri kataloğu. TED. June 1999;23(3).
Chicago Önder, Feyzi, Esat Pehlivan, Yusuf Karsavuran, Serdar Tezcan, and Şeniz Kısmalı. “Prof. Dr. Niyazi Lodos Müzesi (İzmir)’nde Korunmakta Olan Pamphagidae, Pyrgomorphidae, Catantopidae Ve Acrididae (Orthoptera: Acridoidea), Familyaları türleri kataloğu”. Turkish Journal of Entomology 23, no. 3 (June 1999).
EndNote Önder F, Pehlivan E, Karsavuran Y, Tezcan S, Kısmalı Ş (June 1, 1999) Prof. Dr. Niyazi Lodos Müzesi (İzmir)’nde korunmakta olan Pamphagidae, Pyrgomorphidae, Catantopidae ve Acrididae (Orthoptera: Acridoidea), familyaları türleri kataloğu. Turkish Journal of Entomology 23 3
IEEE F. . Önder, E. . Pehlivan, Y. . Karsavuran, S. . Tezcan, and Ş. . Kısmalı, “Prof. Dr. Niyazi Lodos Müzesi (İzmir)’nde korunmakta olan Pamphagidae, Pyrgomorphidae, Catantopidae ve Acrididae (Orthoptera: Acridoidea), familyaları türleri kataloğu”, TED, vol. 23, no. 3, 1999.
ISNAD Önder, Feyzi et al. “Prof. Dr. Niyazi Lodos Müzesi (İzmir)’nde Korunmakta Olan Pamphagidae, Pyrgomorphidae, Catantopidae Ve Acrididae (Orthoptera: Acridoidea), Familyaları türleri kataloğu”. Turkish Journal of Entomology 23/3 (June 1999).
JAMA Önder F, Pehlivan E, Karsavuran Y, Tezcan S, Kısmalı Ş. Prof. Dr. Niyazi Lodos Müzesi (İzmir)’nde korunmakta olan Pamphagidae, Pyrgomorphidae, Catantopidae ve Acrididae (Orthoptera: Acridoidea), familyaları türleri kataloğu. TED. 1999;23.
MLA Önder, Feyzi et al. “Prof. Dr. Niyazi Lodos Müzesi (İzmir)’nde Korunmakta Olan Pamphagidae, Pyrgomorphidae, Catantopidae Ve Acrididae (Orthoptera: Acridoidea), Familyaları türleri kataloğu”. Turkish Journal of Entomology, vol. 23, no. 3, 1999.
Vancouver Önder F, Pehlivan E, Karsavuran Y, Tezcan S, Kısmalı Ş. Prof. Dr. Niyazi Lodos Müzesi (İzmir)’nde korunmakta olan Pamphagidae, Pyrgomorphidae, Catantopidae ve Acrididae (Orthoptera: Acridoidea), familyaları türleri kataloğu. TED. 1999;23(3).