2005 Fen Ve Teknoloji Dersi Öğretim Programının Uygulanmasında Karşılaşılan Sorunlar Ve Öğretmen Gözüyle Çözüm Önerileri
Öz
Anahtar Kelimeler
References
- Adıgüzel, A. (2009). Yenilenen İlkögretim Programının Uygulanması Sürecinde Karsılasılan Sorunlar. Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Egitim Fakültesi Dergisi, 17, 77-94.
- Altunoğlu, B. D., Atav, E. (2005). Daha Etkili Bir Biyoloji Öğretimi İçin Öğretmen Beklentileri. Hacettepe Üniversitesi Egitim Fakültesi Dergisi, 28, 19-28.
- Ayas, A. (1995). Fen Bilimlerinde Program Geliştirme ve Uygulama Teknikleri Üzerine Bir Çalışma: İki Çağdaş Yaklaşımın Değerlendirilmesi. Hacettepe Üniversitesi Eğitim Fakültesi Dergisi, 11, 149-155.
- Aydın, S., Çakıroğlu, J. (2010). İlköğretim Fen ve Teknoloji Dersi Öğretim Programına İlişkin Öğretmen Görüşleri: Ankara Örneği. İlköğretim Online,9(1), 301-315.
- Bulut, İ. (2006). Yeni İlköğretim Birinci Kademe Programlarının Uygulamadaki Etkililiğinin Değerlendirilmesi. Doktora Tezi. Elazığ: Fırat Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Eğitim Bilimleri Anabilim Dalı.
- Çepni, S. (2005). Bilim,Fen,Teknoloji ve Eğitim Programlarına Yansımaları. Editör: Salih Çepni içinde, Kuramdan Uygulamaya Fen ve Teknoloji Öğretimi (s. 2-19). Ankara: Pegem A Yayıncılık.
- Çınar, O., Teyfur, E., Teyfur, M. (2006). İlköğretim Okulu Öğretmen ve Yöneticilerinin Yapılandırmacı Eğitim Yaklaşımı Ve Programı Hakkındaki Görüşleri. İnönü Üniversitesi Eğitim Fakültesi Dergisi, 7 (11), 47–64.
- Çoruhlu, T. Ş., Nas, S. E., Çepni, S. (2009). Fen ve Teknoloji Öğretmenlerinin Alternatif Ölçme Değerlendirme Tekniklerini Kullanmada Karşılaştıkları Problemler: Trabzon Örneği. Yüzüncü Yıl Üniversitesi, Eğitim Fakültesi Dergisi, VI (1), 122-141.
Details
Primary Language
Turkish
Subjects
Other Fields of Education
Journal Section
Research Article
Authors
Yunus Küçüköner
This is me
Publication Date
December 1, 2011
Submission Date
April 18, 2012
Acceptance Date
-
Published in Issue
Year 2011 Volume: 13 Number: 2