| APA |
Özdemir, E., Niğiz, R., & Zortuk, M. (2007). Farklı yüzey hazırlıklarının porselen kompozit rezin bağlantısı üzerine etkisinin in-vitro araştırılması. Gazi Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Dergisi, 24(2), 75-82.
|
|
| AMA |
Özdemir E, Niğiz R, Zortuk M. Farklı yüzey hazırlıklarının porselen kompozit rezin bağlantısı üzerine etkisinin in-vitro araştırılması. Gazi Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Dergisi. June 2007;24(2):75-82.
|
|
| Chicago |
Özdemir, Eylem, Remzi Niğiz, and Mustafa Zortuk. “Farklı Yüzey Hazırlıklarının Porselen Kompozit Rezin Bağlantısı üzerine Etkisinin In-Vitro Araştırılması”. Gazi Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Dergisi 24, no. 2 (June 2007): 75-82.
|
|
| EndNote |
Özdemir E, Niğiz R, Zortuk M (June 1, 2007) Farklı yüzey hazırlıklarının porselen kompozit rezin bağlantısı üzerine etkisinin in-vitro araştırılması. Gazi Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Dergisi 24 2 75–82.
|
|
| IEEE |
E. Özdemir, R. Niğiz, and M. Zortuk, “Farklı yüzey hazırlıklarının porselen kompozit rezin bağlantısı üzerine etkisinin in-vitro araştırılması”, Gazi Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Dergisi, vol. 24, no. 2, pp. 75–82, 2007.
|
|
| ISNAD |
Özdemir, Eylem et al. “Farklı Yüzey Hazırlıklarının Porselen Kompozit Rezin Bağlantısı üzerine Etkisinin In-Vitro Araştırılması”. Gazi Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Dergisi 24/2 (June2007), 75-82.
|
|
| JAMA |
Özdemir E, Niğiz R, Zortuk M. Farklı yüzey hazırlıklarının porselen kompozit rezin bağlantısı üzerine etkisinin in-vitro araştırılması. Gazi Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Dergisi. 2007;24:75–82.
|
|
| MLA |
Özdemir, Eylem et al. “Farklı Yüzey Hazırlıklarının Porselen Kompozit Rezin Bağlantısı üzerine Etkisinin In-Vitro Araştırılması”. Gazi Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Dergisi, vol. 24, no. 2, 2007, pp. 75-82.
|
|
| Vancouver |
Özdemir E, Niğiz R, Zortuk M. Farklı yüzey hazırlıklarının porselen kompozit rezin bağlantısı üzerine etkisinin in-vitro araştırılması. Gazi Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Dergisi. 2007;24(2):75-82.
|
|