İÇ GÖÇLERİN EMNİYET VE ASAYİŞE ETKİSİ
Abstract
Keywords
References
- Akkayan, T. Göç ve Değişme. İstanbul, İstanbul Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Yayınları No:2573, 1979.
- Ay, Y. İç Göç-Suç İlişkisi:Mersin Örneği (Yayımlanmamış Yüksek Lisans Tezi). Ankara, Kara Harp Okulu, Savunma Bilimleri Enstitüsü, 2004.
- Ayata, S. Toplumsal Çevre Olarak Gecekondu ve Apartman. Toplum ve Bilim, Sayı:46/47, İstanbul, Birikim Yayınları,1989.
- Balcıoğlu, vd. Madde Bağımlılığı, Göç ve Suç. Yeni Symposium, 39(4), 2001.
- Bayhan, V. Türkiye’de İç Göçler ve Anomik Kentleşme. Toplum ve Göç:II. Ulusal Sosyoloji Kongresi, 1996, Mersin, Ankara, DİE-Sosyoloji Derneği Yayını, 1997.
- Boyle, vd. Exploring Contemporary Migration. Harlow, Essex:Longman, 1998.
- Castles, S. International Migration at the Beginning of the Twenty-first Century: Global Trends and Issues. International Social Science Journal, September 2000.
- Cerit, S. Türkiye’de Kırdan Kente Göçün Kapsamı ve Nüfus Artışıyla Olan İlgisi. Cavit Orhan Tütengil’e Armağan, İstanbul, İstanbul Üniversitesi İktisat Fakültesi Yayınları, 1982.
Details
Primary Language
Turkish
Subjects
-
Journal Section
-
Authors
Yusuf Ay
This is me
Publication Date
July 12, 2016
Submission Date
July 12, 2016
Acceptance Date
-
Published in Issue
Year 2013 Volume: 2 Number: 1
Cited By
Tersine Göçün Peşinde: Türkiye’de Kentten Köye Göç Hareketliliği
Akademik Araştırmalar ve Çalışmalar Dergisi (AKAD)
https://doi.org/10.20990/kilisiibfakademik.1741287