BibTex RIS Cite

Factors Affecting Formation of Diacetyl and Other Related Compounds in Beer (in Turkish)

Year 1986, Volume: 11 Issue: 1, - , 01.02.1986

Abstract

Diasetil ve 2.3-Pentanedion tüm biracılık fermentasyonlarında oluşur. Bu bileşiklerin biradaki miktarları direkt olarak kullanılan maya suşu ile ilgilidir. Alt fermentasyon biralarında Visinal Diketonların (VDK) oluşmadığı durumlar da bulunmuştur.   

Birada Diasetil ve İlişkili Diğer Bileşiklerin Oluşumu ve Bu Oluşumu Etkileyen Etmenler

Year 1986, Volume: 11 Issue: 1, - , 01.02.1986

Abstract

Diasetil ve 2.3-Pentanedion tüm biracılık fermentasyonlarında oluşur. Bu bileşiklerin biradaki miktarları direkt olarak kullanılan maya suşu ile ilgilidir. Alt fermentasyon biralarında Visinal Diketonların (VDK) oluşmadığı durumlar da bulunmuştur.   

There are 0 citations in total.

Details

Primary Language Turkish
Journal Section Articles
Authors

Efe Hoşrik This is me

Publication Date February 1, 1986
Published in Issue Year 1986 Volume: 11 Issue: 1

Cite

APA Hoşrik, E. . (1986). Birada Diasetil ve İlişkili Diğer Bileşiklerin Oluşumu ve Bu Oluşumu Etkileyen Etmenler. Gıda, 11(1).
AMA Hoşrik E. Birada Diasetil ve İlişkili Diğer Bileşiklerin Oluşumu ve Bu Oluşumu Etkileyen Etmenler. The Journal of Food. February 1986;11(1).
Chicago Hoşrik, Efe. “Birada Diasetil Ve İlişkili Diğer Bileşiklerin Oluşumu Ve Bu Oluşumu Etkileyen Etmenler”. Gıda 11, no. 1 (February 1986).
EndNote Hoşrik E (February 1, 1986) Birada Diasetil ve İlişkili Diğer Bileşiklerin Oluşumu ve Bu Oluşumu Etkileyen Etmenler. Gıda 11 1
IEEE E. . Hoşrik, “Birada Diasetil ve İlişkili Diğer Bileşiklerin Oluşumu ve Bu Oluşumu Etkileyen Etmenler”, The Journal of Food, vol. 11, no. 1, 1986.
ISNAD Hoşrik, Efe. “Birada Diasetil Ve İlişkili Diğer Bileşiklerin Oluşumu Ve Bu Oluşumu Etkileyen Etmenler”. Gıda 11/1 (February 1986).
JAMA Hoşrik E. Birada Diasetil ve İlişkili Diğer Bileşiklerin Oluşumu ve Bu Oluşumu Etkileyen Etmenler. The Journal of Food. 1986;11.
MLA Hoşrik, Efe. “Birada Diasetil Ve İlişkili Diğer Bileşiklerin Oluşumu Ve Bu Oluşumu Etkileyen Etmenler”. Gıda, vol. 11, no. 1, 1986.
Vancouver Hoşrik E. Birada Diasetil ve İlişkili Diğer Bileşiklerin Oluşumu ve Bu Oluşumu Etkileyen Etmenler. The Journal of Food. 1986;11(1).

by-nc.png

GIDA Dergisi Creative Commons Atıf-Gayri Ticari 4.0 (CC BY-NC 4.0) Uluslararası Lisansı ile lisanslanmıştır. 

GIDA / The Journal of FOOD is licensed under a Creative Commons Attribution-Non Commercial 4.0 International (CC BY-NC 4.0).

https://creativecommons.org/licenses/by-nc/4.0/