BibTex RIS Cite

The Commonly Used Spices in our Foods and Their Specialities (in Turkish)

Year 1986, Volume: 11 Issue: 1, - , 01.02.1986

Yiyeceklerimizin İçinde Kullandığımız Baharatlar ve Özellikleri

Year 1986, Volume: 11 Issue: 1, - , 01.02.1986
There are 0 citations in total.

Details

Primary Language Turkish
Journal Section Articles
Publication Date February 1, 1986
Published in Issue Year 1986 Volume: 11 Issue: 1

Cite

APA Yiyeceklerimizin İçinde Kullandığımız Baharatlar ve Özellikleri. (1986). Gıda, 11(1).
AMA Yiyeceklerimizin İçinde Kullandığımız Baharatlar ve Özellikleri. The Journal of Food. February 1986;11(1).
Chicago “Yiyeceklerimizin İçinde Kullandığımız Baharatlar Ve Özellikleri”. Gıda 11, no. 1 (February 1986).
EndNote (February 1, 1986) Yiyeceklerimizin İçinde Kullandığımız Baharatlar ve Özellikleri. Gıda 11 1
IEEE “Yiyeceklerimizin İçinde Kullandığımız Baharatlar ve Özellikleri”, The Journal of Food, vol. 11, no. 1, 1986.
ISNAD “Yiyeceklerimizin İçinde Kullandığımız Baharatlar Ve Özellikleri”. Gıda 11/1 (February 1986).
JAMA Yiyeceklerimizin İçinde Kullandığımız Baharatlar ve Özellikleri. The Journal of Food. 1986;11.
MLA “Yiyeceklerimizin İçinde Kullandığımız Baharatlar Ve Özellikleri”. Gıda, vol. 11, no. 1, 1986.
Vancouver Yiyeceklerimizin İçinde Kullandığımız Baharatlar ve Özellikleri. The Journal of Food. 1986;11(1).

by-nc.png

GIDA Dergisi Creative Commons Atıf-Gayri Ticari 4.0 (CC BY-NC 4.0) Uluslararası Lisansı ile lisanslanmıştır. 

GIDA / The Journal of FOOD is licensed under a Creative Commons Attribution-Non Commercial 4.0 International (CC BY-NC 4.0).

https://creativecommons.org/licenses/by-nc/4.0/