Loading [a11y]/accessibility-menu.js
The Commonly Used Spices in our Foods and Their Specialities (in Turkish)
Year 1986,
Volume: 11 Issue: 1, - , 01.02.1986
Yiyeceklerimizin İçinde Kullandığımız Baharatlar ve Özellikleri
Year 1986,
Volume: 11 Issue: 1, - , 01.02.1986
There are 0 citations in total.
Cite
APA |
Yiyeceklerimizin İçinde Kullandığımız Baharatlar ve Özellikleri. (1986). Gıda, 11(1). |
|
AMA |
Yiyeceklerimizin İçinde Kullandığımız Baharatlar ve Özellikleri. The Journal of Food. February 1986;11(1). |
|
Chicago |
“Yiyeceklerimizin İçinde Kullandığımız Baharatlar Ve Özellikleri”. Gıda 11, no. 1 (February 1986). |
|
EndNote |
(February 1, 1986) Yiyeceklerimizin İçinde Kullandığımız Baharatlar ve Özellikleri. Gıda 11 1 |
|
IEEE |
“Yiyeceklerimizin İçinde Kullandığımız Baharatlar ve Özellikleri”, The Journal of Food, vol. 11, no. 1, 1986. |
|
ISNAD |
“Yiyeceklerimizin İçinde Kullandığımız Baharatlar Ve Özellikleri”. Gıda 11/1 (February 1986). |
|
JAMA |
Yiyeceklerimizin İçinde Kullandığımız Baharatlar ve Özellikleri. The Journal of Food. 1986;11. |
|
MLA |
“Yiyeceklerimizin İçinde Kullandığımız Baharatlar Ve Özellikleri”. Gıda, vol. 11, no. 1, 1986. |
|
Vancouver |
Yiyeceklerimizin İçinde Kullandığımız Baharatlar ve Özellikleri. The Journal of Food. 1986;11(1). |
|

GIDA Dergisi Creative Commons Atıf-Gayri Ticari 4.0 (CC BY-NC 4.0) Uluslararası Lisansı ile lisanslanmıştır.
GIDA / The Journal of FOOD is licensed under a Creative Commons Attribution-Non Commercial 4.0 International (CC BY-NC 4.0).
https://creativecommons.org/licenses/by-nc/4.0/