BibTex RIS Cite

Biyoteknoloji Eğitimi

Year 1986, Volume: 11 Issue: 1, - , 01.02.1986

Abstract

Modern bir disiplin olan biyoteknolojinin ideal sayılabilecek bir eğitim-öğretim programı henüz mevcut değildir. Ancak gelişme halinde programların olduğu söylenebilir. Bu durum biyoteknolojinin tam bir tanımlamasını yapmanın ve onu diğer bilim dallarından ayıran sınırların çizilmesinin güç olmasından, başka bir deyimle, bu bilim dalının interdisipliner bir karakterde oluşundan ileri gelmektedir.

Biyoteknoloji Eğitimi

Year 1986, Volume: 11 Issue: 1, - , 01.02.1986

Abstract

Modern bir disiplin olan biyoteknolojinin ideal sayılabilecek bir eğitim-öğretim programı henüz mevcut değildir. Ancak gelişme halinde programların olduğu söylenebilir. Bu durum biyoteknolojinin tam bir tanımlamasını yapmanın ve onu diğer bilim dallarından ayıran sınırların çizilmesinin güç olmasından, başka bir deyimle, bu bilim dalının interdisipliner bir karakterde oluşundan ileri gelmektedir.

There are 0 citations in total.

Details

Primary Language Turkish
Journal Section Articles
Authors

M. Hilmi Pamir This is me

Publication Date February 1, 1986
Published in Issue Year 1986 Volume: 11 Issue: 1

Cite

APA Pamir, M. H. . (1986). Biyoteknoloji Eğitimi. Gıda, 11(1).
AMA Pamir MH. Biyoteknoloji Eğitimi. The Journal of Food. February 1986;11(1).
Chicago Pamir, M. Hilmi. “Biyoteknoloji Eğitimi”. Gıda 11, no. 1 (February 1986).
EndNote Pamir MH (February 1, 1986) Biyoteknoloji Eğitimi. Gıda 11 1
IEEE M. H. . Pamir, “Biyoteknoloji Eğitimi”, The Journal of Food, vol. 11, no. 1, 1986.
ISNAD Pamir, M. Hilmi. “Biyoteknoloji Eğitimi”. Gıda 11/1 (February 1986).
JAMA Pamir MH. Biyoteknoloji Eğitimi. The Journal of Food. 1986;11.
MLA Pamir, M. Hilmi. “Biyoteknoloji Eğitimi”. Gıda, vol. 11, no. 1, 1986.
Vancouver Pamir MH. Biyoteknoloji Eğitimi. The Journal of Food. 1986;11(1).

by-nc.png

GIDA Dergisi Creative Commons Atıf-Gayri Ticari 4.0 (CC BY-NC 4.0) Uluslararası Lisansı ile lisanslanmıştır. 

GIDA / The Journal of FOOD is licensed under a Creative Commons Attribution-Non Commercial 4.0 International (CC BY-NC 4.0).

https://creativecommons.org/licenses/by-nc/4.0/