In this research L-lactic acid content of 299 Turkish apple juice concentrates were examined in 1994 and 1995. L-lactic acid levels were low from standard limit of 0.6 gram per liter. Due to high level juice technology, Turkish apple juice concentrate have high quality which desirable for foreign countries.
Bu araştırmada 1994 ve 1995 yılında toplam 299 adet elma suyu konsantresinde L-laktik düzeyleri belirlenmiştir. Örneklerde enzimatik analizle belirlenen L-laktik asit düzeyleri 12 Bx için 0.6 g/l sınırının altındadır. Türk elma suyu konsantreleri teknolojik olarak üstün nitelikteki tesislerde üretilmiş olup L-laktik asit açısından kaliteli ve ihraç şansı yüksek bir üründür.
Artık, N. ., Poyrazoğlu, E. S. ., & Akbulut, M. . (1996). Türk Elma Suyu Konsantrelerinin L-Laktik Asit Düzeyleri Üzerine Araştırma. Gıda, 21(1).
AMA
Artık N, Poyrazoğlu ES, Akbulut M. Türk Elma Suyu Konsantrelerinin L-Laktik Asit Düzeyleri Üzerine Araştırma. The Journal of Food. February 1996;21(1).
Chicago
Artık, Nevzat, Ender S. Poyrazoğlu, and Mehmet Akbulut. “Türk Elma Suyu Konsantrelerinin L-Laktik Asit Düzeyleri Üzerine Araştırma”. Gıda 21, no. 1 (February 1996).
EndNote
Artık N, Poyrazoğlu ES, Akbulut M (February 1, 1996) Türk Elma Suyu Konsantrelerinin L-Laktik Asit Düzeyleri Üzerine Araştırma. Gıda 21 1
IEEE
N. . Artık, E. S. . Poyrazoğlu, and M. . Akbulut, “Türk Elma Suyu Konsantrelerinin L-Laktik Asit Düzeyleri Üzerine Araştırma”, The Journal of Food, vol. 21, no. 1, 1996.
ISNAD
Artık, Nevzat et al. “Türk Elma Suyu Konsantrelerinin L-Laktik Asit Düzeyleri Üzerine Araştırma”. Gıda 21/1 (February 1996).
JAMA
Artık N, Poyrazoğlu ES, Akbulut M. Türk Elma Suyu Konsantrelerinin L-Laktik Asit Düzeyleri Üzerine Araştırma. The Journal of Food. 1996;21.
MLA
Artık, Nevzat et al. “Türk Elma Suyu Konsantrelerinin L-Laktik Asit Düzeyleri Üzerine Araştırma”. Gıda, vol. 21, no. 1, 1996.
Vancouver
Artık N, Poyrazoğlu ES, Akbulut M. Türk Elma Suyu Konsantrelerinin L-Laktik Asit Düzeyleri Üzerine Araştırma. The Journal of Food. 1996;21(1).