BibTex RIS Cite

Meat Thermometer and the Importance of pH in Meat Products (in Turkish)

Year 1977, Volume: 2 Issue: 2, - , 01.04.1977

Abstract

Günlük yediğimiz et ve et ürünleri, diğer bütün gıda maddeleri gibi, mikroorganizmaların üremeleri için çok uygun birer besi yeri durumundadırlar. Kesim’den başlayarak, ette, ısı düşmesi, su kaybı ve pH değişmeleri başlarken, aynı zamanda mikroorganizmalarda, gerek dışardan gelerek, gerek içerde bulunanlarla beraber daha kolay üremeye başlarlar.

Et Termometresi ve Et Ürünlerinde pH’nın Önemi

Year 1977, Volume: 2 Issue: 2, - , 01.04.1977

Abstract

Günlük yediğimiz et ve et ürünleri, diğer bütün gıda maddeleri gibi, mikroorganizmaların üremeleri için çok uygun birer besi yeri durumundadırlar. Kesim’den başlayarak, ette, ısı düşmesi, su kaybı ve pH değişmeleri başlarken, aynı zamanda mikroorganizmalarda, gerek dışardan gelerek, gerek içerde bulunanlarla beraber daha kolay üremeye başlarlar.

There are 0 citations in total.

Details

Primary Language Turkish
Journal Section Articles
Authors

Haluk Turgut This is me

Publication Date April 1, 1977
Published in Issue Year 1977 Volume: 2 Issue: 2

Cite

APA Turgut, H. . (1977). Et Termometresi ve Et Ürünlerinde pH’nın Önemi. Gıda, 2(2).
AMA Turgut H. Et Termometresi ve Et Ürünlerinde pH’nın Önemi. The Journal of Food. April 1977;2(2).
Chicago Turgut, Haluk. “Et Termometresi Ve Et Ürünlerinde pH’nın Önemi”. Gıda 2, no. 2 (April 1977).
EndNote Turgut H (April 1, 1977) Et Termometresi ve Et Ürünlerinde pH’nın Önemi. Gıda 2 2
IEEE H. . Turgut, “Et Termometresi ve Et Ürünlerinde pH’nın Önemi”, The Journal of Food, vol. 2, no. 2, 1977.
ISNAD Turgut, Haluk. “Et Termometresi Ve Et Ürünlerinde pH’nın Önemi”. Gıda 2/2 (April 1977).
JAMA Turgut H. Et Termometresi ve Et Ürünlerinde pH’nın Önemi. The Journal of Food. 1977;2.
MLA Turgut, Haluk. “Et Termometresi Ve Et Ürünlerinde pH’nın Önemi”. Gıda, vol. 2, no. 2, 1977.
Vancouver Turgut H. Et Termometresi ve Et Ürünlerinde pH’nın Önemi. The Journal of Food. 1977;2(2).

by-nc.png

GIDA Dergisi Creative Commons Atıf-Gayri Ticari 4.0 (CC BY-NC 4.0) Uluslararası Lisansı ile lisanslanmıştır. 

GIDA / The Journal of FOOD is licensed under a Creative Commons Attribution-Non Commercial 4.0 International (CC BY-NC 4.0).

https://creativecommons.org/licenses/by-nc/4.0/