BibTex RIS Cite

The Effect of Additives on Efficiency of Citric Acid Production (in Turkish)

Year 1977, Volume: 2 Issue: 2, - , 01.04.1977

Abstract

Oksidatif fermantasyonlar grubundan önemli bir fermantasyon da sitrik asit fermantasyonudur. Bugün teknikte sitrik asit biyolojik yolla elde edilmektedir. Bu amaçla mikroorganizma olarak küf mantarları kullanılır. Birçok küf mantarı sitrik asit oluşturdukları halde Aspergillus niger’in suşları tercih edilir.

Sitrik Asit Üretiminde Katkı Maddelerinin Verim Üzerine Etkisi

Year 1977, Volume: 2 Issue: 2, - , 01.04.1977

Abstract

Oksidatif fermantasyonlar grubundan önemli bir fermantasyon da sitrik asit fermantasyonudur. Bugün teknikte sitrik asit biyolojik yolla elde edilmektedir. Bu amaçla mikroorganizma olarak küf mantarları kullanılır. Birçok küf mantarı sitrik asit oluşturdukları halde Aspergillus niger’in suşları tercih edilir.

There are 0 citations in total.

Details

Primary Language Turkish
Journal Section Articles
Authors

Hilmi Pamir This is me

Necla Aytekin This is me

Publication Date April 1, 1977
Published in Issue Year 1977 Volume: 2 Issue: 2

Cite

APA Pamir, H. ., & Aytekin, N. . (1977). Sitrik Asit Üretiminde Katkı Maddelerinin Verim Üzerine Etkisi. Gıda, 2(2).
AMA Pamir H, Aytekin N. Sitrik Asit Üretiminde Katkı Maddelerinin Verim Üzerine Etkisi. The Journal of Food. April 1977;2(2).
Chicago Pamir, Hilmi, and Necla Aytekin. “Sitrik Asit Üretiminde Katkı Maddelerinin Verim Üzerine Etkisi”. Gıda 2, no. 2 (April 1977).
EndNote Pamir H, Aytekin N (April 1, 1977) Sitrik Asit Üretiminde Katkı Maddelerinin Verim Üzerine Etkisi. Gıda 2 2
IEEE H. . Pamir and N. . Aytekin, “Sitrik Asit Üretiminde Katkı Maddelerinin Verim Üzerine Etkisi”, The Journal of Food, vol. 2, no. 2, 1977.
ISNAD Pamir, Hilmi - Aytekin, Necla. “Sitrik Asit Üretiminde Katkı Maddelerinin Verim Üzerine Etkisi”. Gıda 2/2 (April 1977).
JAMA Pamir H, Aytekin N. Sitrik Asit Üretiminde Katkı Maddelerinin Verim Üzerine Etkisi. The Journal of Food. 1977;2.
MLA Pamir, Hilmi and Necla Aytekin. “Sitrik Asit Üretiminde Katkı Maddelerinin Verim Üzerine Etkisi”. Gıda, vol. 2, no. 2, 1977.
Vancouver Pamir H, Aytekin N. Sitrik Asit Üretiminde Katkı Maddelerinin Verim Üzerine Etkisi. The Journal of Food. 1977;2(2).

by-nc.png

GIDA Dergisi Creative Commons Atıf-Gayri Ticari 4.0 (CC BY-NC 4.0) Uluslararası Lisansı ile lisanslanmıştır. 

GIDA / The Journal of FOOD is licensed under a Creative Commons Attribution-Non Commercial 4.0 International (CC BY-NC 4.0).

https://creativecommons.org/licenses/by-nc/4.0/