BibTex RIS Cite

Flavor Development in Cheese I (Turkish with English Abstract)

Year 1996, Volume: 21 Issue: 4, - , 01.08.1996

Abstract

In this review, flavor developments and reactions during the ripening of cheeses were evaluated. Also, the effects of several flavor components on the flavor composition, and their control mechanisms, bitter taste and off-flavor status were taken into consideration in different cheeses.

Peynir Lezzeti ve Oluşumu-I

Year 1996, Volume: 21 Issue: 4, - , 01.08.1996

Abstract

Bu derlemede, peynirde lezzet oluşumu, olgunlaşma sırasında meydana gelen çeşitli reaksiyonlar ve bunların lezzet üzerine etkileri, aromayı oluşturan bileşikler, düzenli lezzet oluşumu için önlemler ve bazı peynirlerde duyusal kusur olan acı tat üzerinde durulmuştur. 

There are 0 citations in total.

Details

Primary Language Turkish
Journal Section Articles
Authors

Songül Çakmakçı This is me

Publication Date August 1, 1996
Published in Issue Year 1996 Volume: 21 Issue: 4

Cite

APA Çakmakçı, S. . (1996). Peynir Lezzeti ve Oluşumu-I. Gıda, 21(4).
AMA Çakmakçı S. Peynir Lezzeti ve Oluşumu-I. The Journal of Food. August 1996;21(4).
Chicago Çakmakçı, Songül. “Peynir Lezzeti Ve Oluşumu-I”. Gıda 21, no. 4 (August 1996).
EndNote Çakmakçı S (August 1, 1996) Peynir Lezzeti ve Oluşumu-I. Gıda 21 4
IEEE S. . Çakmakçı, “Peynir Lezzeti ve Oluşumu-I”, The Journal of Food, vol. 21, no. 4, 1996.
ISNAD Çakmakçı, Songül. “Peynir Lezzeti Ve Oluşumu-I”. Gıda 21/4 (August 1996).
JAMA Çakmakçı S. Peynir Lezzeti ve Oluşumu-I. The Journal of Food. 1996;21.
MLA Çakmakçı, Songül. “Peynir Lezzeti Ve Oluşumu-I”. Gıda, vol. 21, no. 4, 1996.
Vancouver Çakmakçı S. Peynir Lezzeti ve Oluşumu-I. The Journal of Food. 1996;21(4).

by-nc.png

GIDA Dergisi Creative Commons Atıf-Gayri Ticari 4.0 (CC BY-NC 4.0) Uluslararası Lisansı ile lisanslanmıştır. 

GIDA / The Journal of FOOD is licensed under a Creative Commons Attribution-Non Commercial 4.0 International (CC BY-NC 4.0).

https://creativecommons.org/licenses/by-nc/4.0/