BibTex RIS Cite

İzmir’de Farklı Yöntemlerle Üretilen Ekmeklerin Nitelikleri

Year 1986, Volume: 11 Issue: 5, - , 01.10.1986

Abstract

İzmir’de değişik üretim teknolojisi uygulayan beş adet fırına ait ekmek örneklerinin fiziksel, kimyasal nitelikleri ve 24 ile 48 saat sonraki tazelik durumları araştırılmıştır.

İzmir’de Farklı Yöntemlerle Üretilen Ekmeklerin Nitelikleri

Year 1986, Volume: 11 Issue: 5, - , 01.10.1986

Abstract

İzmir’de değişik üretim teknolojisi uygulayan beş adet fırına ait ekmek örneklerinin fiziksel, kimyasal nitelikleri ve 24 ile 48 saat sonraki tazelik durumları araştırılmıştır.

There are 0 citations in total.

Details

Primary Language Turkish
Journal Section Articles
Authors

S. Sezgin Ünal This is me

Semih Kartelli This is me

Publication Date October 1, 1986
Published in Issue Year 1986 Volume: 11 Issue: 5

Cite

APA Ünal, S. S. ., & Kartelli, S. . (1986). İzmir’de Farklı Yöntemlerle Üretilen Ekmeklerin Nitelikleri. Gıda, 11(5).
AMA Ünal SS, Kartelli S. İzmir’de Farklı Yöntemlerle Üretilen Ekmeklerin Nitelikleri. The Journal of Food. October 1986;11(5).
Chicago Ünal, S. Sezgin, and Semih Kartelli. “İzmir’de Farklı Yöntemlerle Üretilen Ekmeklerin Nitelikleri”. Gıda 11, no. 5 (October 1986).
EndNote Ünal SS, Kartelli S (October 1, 1986) İzmir’de Farklı Yöntemlerle Üretilen Ekmeklerin Nitelikleri. Gıda 11 5
IEEE S. S. . Ünal and S. . Kartelli, “İzmir’de Farklı Yöntemlerle Üretilen Ekmeklerin Nitelikleri”, The Journal of Food, vol. 11, no. 5, 1986.
ISNAD Ünal, S. Sezgin - Kartelli, Semih. “İzmir’de Farklı Yöntemlerle Üretilen Ekmeklerin Nitelikleri”. Gıda 11/5 (October 1986).
JAMA Ünal SS, Kartelli S. İzmir’de Farklı Yöntemlerle Üretilen Ekmeklerin Nitelikleri. The Journal of Food. 1986;11.
MLA Ünal, S. Sezgin and Semih Kartelli. “İzmir’de Farklı Yöntemlerle Üretilen Ekmeklerin Nitelikleri”. Gıda, vol. 11, no. 5, 1986.
Vancouver Ünal SS, Kartelli S. İzmir’de Farklı Yöntemlerle Üretilen Ekmeklerin Nitelikleri. The Journal of Food. 1986;11(5).

by-nc.png

GIDA Dergisi Creative Commons Atıf-Gayri Ticari 4.0 (CC BY-NC 4.0) Uluslararası Lisansı ile lisanslanmıştır. 

GIDA / The Journal of FOOD is licensed under a Creative Commons Attribution-Non Commercial 4.0 International (CC BY-NC 4.0).

https://creativecommons.org/licenses/by-nc/4.0/