BibTex RIS Cite

Effect of Continuous Extraction on Quality of Coffee Extract (in Turkish)

Year 1986, Volume: 11 Issue: 5, - , 01.10.1986

Abstract

Dünyada ve yurdumuzda sevilerek tüketilen özüt kahve (nes kahve) eldesinde teknolojik gelişmeler son 20 yıldır devam etmektedir. Halen dış alımla sağlanan özüt kahvenin yakın bir gelecekte ülkemiz içinde, teknolojisinin uygulanarak yapılabilirliği söz konusudur. 3092 sayılı kanun gereğince çayın özel sektör tarafından üretileceği ve satışa arz edileceği yurdumuzda özüt kahve ve çay teknolojisi önem kazanacaktır.

Özüt Kahve Kalitesine Sürekli Özütlemenin Etkisi

Year 1986, Volume: 11 Issue: 5, - , 01.10.1986

Abstract

Dünyada ve yurdumuzda sevilerek tüketilen özüt kahve (nes kahve) eldesinde teknolojik gelişmeler son 20 yıldır devam etmektedir. Halen dış alımla sağlanan özüt kahvenin yakın bir gelecekte ülkemiz içinde, teknolojisinin uygulanarak yapılabilirliği söz konusudur. 3092 sayılı kanun gereğince çayın özel sektör tarafından üretileceği ve satışa arz edileceği yurdumuzda özüt kahve ve çay teknolojisi önem kazanacaktır.

There are 0 citations in total.

Details

Primary Language Turkish
Journal Section Articles
Authors

Ünal Yurdagel This is me

Publication Date October 1, 1986
Published in Issue Year 1986 Volume: 11 Issue: 5

Cite

APA Yurdagel, Ü. . (1986). Özüt Kahve Kalitesine Sürekli Özütlemenin Etkisi. Gıda, 11(5).
AMA Yurdagel Ü. Özüt Kahve Kalitesine Sürekli Özütlemenin Etkisi. The Journal of Food. October 1986;11(5).
Chicago Yurdagel, Ünal. “Özüt Kahve Kalitesine Sürekli Özütlemenin Etkisi”. Gıda 11, no. 5 (October 1986).
EndNote Yurdagel Ü (October 1, 1986) Özüt Kahve Kalitesine Sürekli Özütlemenin Etkisi. Gıda 11 5
IEEE Ü. . Yurdagel, “Özüt Kahve Kalitesine Sürekli Özütlemenin Etkisi”, The Journal of Food, vol. 11, no. 5, 1986.
ISNAD Yurdagel, Ünal. “Özüt Kahve Kalitesine Sürekli Özütlemenin Etkisi”. Gıda 11/5 (October 1986).
JAMA Yurdagel Ü. Özüt Kahve Kalitesine Sürekli Özütlemenin Etkisi. The Journal of Food. 1986;11.
MLA Yurdagel, Ünal. “Özüt Kahve Kalitesine Sürekli Özütlemenin Etkisi”. Gıda, vol. 11, no. 5, 1986.
Vancouver Yurdagel Ü. Özüt Kahve Kalitesine Sürekli Özütlemenin Etkisi. The Journal of Food. 1986;11(5).

by-nc.png

GIDA Dergisi Creative Commons Atıf-Gayri Ticari 4.0 (CC BY-NC 4.0) Uluslararası Lisansı ile lisanslanmıştır. 

GIDA / The Journal of FOOD is licensed under a Creative Commons Attribution-Non Commercial 4.0 International (CC BY-NC 4.0).

https://creativecommons.org/licenses/by-nc/4.0/