BibTex RIS Cite

Snack Food Extrusion (Turkish with English Abstract)

Year 1996, Volume: 21 Issue: 6, - , 01.12.1996

Abstract

Bu derlemede; çerez gıdaların ekstruzyon teknolojisi ile işlenmesinin esasları, hammadde özellikleri işlem basamakları ve özellikleri özetlenmiştir.  

Çerez Gıdalarda Ekstruzyon Teknolojisi

Year 1996, Volume: 21 Issue: 6, - , 01.12.1996

Abstract

Bu derlemede; çerez gıdaların ekstruzyon teknolojisi ile işlenmesinin esasları, hammadde özellikleri işlem basamakları ve özellikleri özetlenmiştir.  

There are 0 citations in total.

Details

Primary Language Turkish
Journal Section Articles
Authors

Dilek F. Uzunkaya This is me

Recai Ercan This is me

Publication Date December 1, 1996
Published in Issue Year 1996 Volume: 21 Issue: 6

Cite

APA Uzunkaya, D. F. ., & Ercan, R. . (1996). Çerez Gıdalarda Ekstruzyon Teknolojisi. Gıda, 21(6).
AMA Uzunkaya DF, Ercan R. Çerez Gıdalarda Ekstruzyon Teknolojisi. The Journal of Food. December 1996;21(6).
Chicago Uzunkaya, Dilek F., and Recai Ercan. “Çerez Gıdalarda Ekstruzyon Teknolojisi”. Gıda 21, no. 6 (December 1996).
EndNote Uzunkaya DF, Ercan R (December 1, 1996) Çerez Gıdalarda Ekstruzyon Teknolojisi. Gıda 21 6
IEEE D. F. . Uzunkaya and R. . Ercan, “Çerez Gıdalarda Ekstruzyon Teknolojisi”, The Journal of Food, vol. 21, no. 6, 1996.
ISNAD Uzunkaya, Dilek F. - Ercan, Recai. “Çerez Gıdalarda Ekstruzyon Teknolojisi”. Gıda 21/6 (December 1996).
JAMA Uzunkaya DF, Ercan R. Çerez Gıdalarda Ekstruzyon Teknolojisi. The Journal of Food. 1996;21.
MLA Uzunkaya, Dilek F. and Recai Ercan. “Çerez Gıdalarda Ekstruzyon Teknolojisi”. Gıda, vol. 21, no. 6, 1996.
Vancouver Uzunkaya DF, Ercan R. Çerez Gıdalarda Ekstruzyon Teknolojisi. The Journal of Food. 1996;21(6).

by-nc.png

GIDA Dergisi Creative Commons Atıf-Gayri Ticari 4.0 (CC BY-NC 4.0) Uluslararası Lisansı ile lisanslanmıştır. 

GIDA / The Journal of FOOD is licensed under a Creative Commons Attribution-Non Commercial 4.0 International (CC BY-NC 4.0).

https://creativecommons.org/licenses/by-nc/4.0/