BibTex RIS Cite

Besin İşlemede Uygun Sterilizasyon Koşullarının Saptanması

Year 1978, Volume: 3 Issue: 4, - , 01.08.1978

Abstract

Ülkemizde son 10 yıl içerisinde büyük atılım yapan sanayii dallarında biriside besin sanayiidir. Çoğalan nüfusa paralel olarak halkımızın besin gereksinimi miktar ve çeşit olarak artmaktadır. Bu gereksinimi yılın her mevsiminde yeterli düzeyde karşılayabilmek ve bölgeler arasındaki dengesiz beslenme koşullarını daha iyi bir duruma getirebilmek için sadece hammadde üretimini artırmakla yetinilmeyip, besin sanayiinde yeni teknolojik yöntemlerinde kaliteli ve ucuz işlenmiş besin elde etmek amacıyla geliştirilmesi zorunludur.

Identification of Suitable Sterilization Conditions for Food Processing (in Turkish)

Year 1978, Volume: 3 Issue: 4, - , 01.08.1978

Abstract

Ülkemizde son 10 yıl içerisinde büyük atılım yapan sanayii dallarında biriside besin sanayiidir. Çoğalan nüfusa paralel olarak halkımızın besin gereksinimi miktar ve çeşit olarak artmaktadır. Bu gereksinimi yılın her mevsiminde yeterli düzeyde karşılayabilmek ve bölgeler arasındaki dengesiz beslenme koşullarını daha iyi bir duruma getirebilmek için sadece hammadde üretimini artırmakla yetinilmeyip, besin sanayiinde yeni teknolojik yöntemlerinde kaliteli ve ucuz işlenmiş besin elde etmek amacıyla geliştirilmesi zorunludur.

There are 0 citations in total.

Details

Primary Language Turkish
Journal Section Articles
Authors

Mehmet Pala This is me

Publication Date August 1, 1978
Published in Issue Year 1978 Volume: 3 Issue: 4

Cite

APA Pala, M. . (1978). Besin İşlemede Uygun Sterilizasyon Koşullarının Saptanması. Gıda, 3(4).
AMA Pala M. Besin İşlemede Uygun Sterilizasyon Koşullarının Saptanması. The Journal of Food. August 1978;3(4).
Chicago Pala, Mehmet. “Besin İşlemede Uygun Sterilizasyon Koşullarının Saptanması”. Gıda 3, no. 4 (August 1978).
EndNote Pala M (August 1, 1978) Besin İşlemede Uygun Sterilizasyon Koşullarının Saptanması. Gıda 3 4
IEEE M. . Pala, “Besin İşlemede Uygun Sterilizasyon Koşullarının Saptanması”, The Journal of Food, vol. 3, no. 4, 1978.
ISNAD Pala, Mehmet. “Besin İşlemede Uygun Sterilizasyon Koşullarının Saptanması”. Gıda 3/4 (August 1978).
JAMA Pala M. Besin İşlemede Uygun Sterilizasyon Koşullarının Saptanması. The Journal of Food. 1978;3.
MLA Pala, Mehmet. “Besin İşlemede Uygun Sterilizasyon Koşullarının Saptanması”. Gıda, vol. 3, no. 4, 1978.
Vancouver Pala M. Besin İşlemede Uygun Sterilizasyon Koşullarının Saptanması. The Journal of Food. 1978;3(4).

by-nc.png

GIDA Dergisi Creative Commons Atıf-Gayri Ticari 4.0 (CC BY-NC 4.0) Uluslararası Lisansı ile lisanslanmıştır. 

GIDA / The Journal of FOOD is licensed under a Creative Commons Attribution-Non Commercial 4.0 International (CC BY-NC 4.0).

https://creativecommons.org/licenses/by-nc/4.0/