BibTex RIS Cite

Some Factors Affecting Meat Quality (in Turkish)

Year 1979, Volume: 4 Issue: 3, - , 01.06.1979

Abstract

Yağsız etin önemli kalite karakteristikleri; tazelik, yumuşaklık, renk, tad, özlülük ve su tutma kapasitesidir. Kas biyokimyası, et teknolojisi için kesin teoriler ortaya koymuş olup bunlardan bazıları burada tartışılacaktır. Et biyokimyası bilimi, et kalitesini düzeltmede veya bozulmayı önlemede et teknolojistleri için olanak sağlamaktadır. Et kalitesi biyokimyasını gözden geçirmeden önce, kas strüktürü ve metabolizmasının bazı genel görünüşünü gözden geçirmek gereklidir.

Et Kalitesine Etki Eden Bazı Faktörler

Year 1979, Volume: 4 Issue: 3, - , 01.06.1979

Abstract

Yağsız etin önemli kalite karakteristikleri; tazelik, yumuşaklık, renk, tad, özlülük ve su tutma kapasitesidir. Kas biyokimyası, et teknolojisi için kesin teoriler ortaya koymuş olup bunlardan bazıları burada tartışılacaktır. Et biyokimyası bilimi, et kalitesini düzeltmede veya bozulmayı önlemede et teknolojistleri için olanak sağlamaktadır. Et kalitesi biyokimyasını gözden geçirmeden önce, kas strüktürü ve metabolizmasının bazı genel görünüşünü gözden geçirmek gereklidir.

There are 0 citations in total.

Details

Primary Language Turkish
Journal Section Articles
Authors

Hamdi Ertaş This is me

Ekin Şahin This is me

Publication Date June 1, 1979
Published in Issue Year 1979 Volume: 4 Issue: 3

Cite

APA Ertaş, H. ., & Şahin, E. . (1979). Et Kalitesine Etki Eden Bazı Faktörler. Gıda, 4(3).
AMA Ertaş H, Şahin E. Et Kalitesine Etki Eden Bazı Faktörler. The Journal of Food. June 1979;4(3).
Chicago Ertaş, Hamdi, and Ekin Şahin. “Et Kalitesine Etki Eden Bazı Faktörler”. Gıda 4, no. 3 (June 1979).
EndNote Ertaş H, Şahin E (June 1, 1979) Et Kalitesine Etki Eden Bazı Faktörler. Gıda 4 3
IEEE H. . Ertaş and E. . Şahin, “Et Kalitesine Etki Eden Bazı Faktörler”, The Journal of Food, vol. 4, no. 3, 1979.
ISNAD Ertaş, Hamdi - Şahin, Ekin. “Et Kalitesine Etki Eden Bazı Faktörler”. Gıda 4/3 (June 1979).
JAMA Ertaş H, Şahin E. Et Kalitesine Etki Eden Bazı Faktörler. The Journal of Food. 1979;4.
MLA Ertaş, Hamdi and Ekin Şahin. “Et Kalitesine Etki Eden Bazı Faktörler”. Gıda, vol. 4, no. 3, 1979.
Vancouver Ertaş H, Şahin E. Et Kalitesine Etki Eden Bazı Faktörler. The Journal of Food. 1979;4(3).

by-nc.png

GIDA Dergisi Creative Commons Atıf-Gayri Ticari 4.0 (CC BY-NC 4.0) Uluslararası Lisansı ile lisanslanmıştır. 

GIDA / The Journal of FOOD is licensed under a Creative Commons Attribution-Non Commercial 4.0 International (CC BY-NC 4.0).

https://creativecommons.org/licenses/by-nc/4.0/