English
Turkish
English
Admin Panel
User Panel
Coordinator of Scientific Publishing Panel
My Journals
My Research
My Followers
Profile
Logout
Login
The Journal of Food
Volume: 4 Issue: 3,
6/1/79
Year: 1979
Articles
Add To My Library
×
Add To My Library
×
1. Peynir Mayalarında Pıhtılaşma Gücü’nün (Kuvvet) Saptanması Üzerine bir Araştırma
Tümer Uraz
Add To My Library
×
Add To My Library
×
2. Quark ve Bazı Nitelikleri
Mustafa Üçüncü
Add To My Library
×
Add To My Library
×
3. Gıdaların Duyusal Analizlerinde Temel İlkeler
Nadir Işık
Add To My Library
×
Add To My Library
×
4. Et Kalitesine Etki Eden Bazı Faktörler
Hamdi Ertaş
,
Ekin Şahin
Add To My Library
×
Add To My Library
×
5. Cottage Peyniri Suyundan (CPS9 Sodyumhekzametafosfatla (SHMF) Çöktürme Yöntemiyle Protein Konsantresi (PK) Elde edilmesi
Türker Aşan
Archive
Volume: 4 Issue: 1 ,
2/1/79
Volume: 4 Issue: 2 ,
4/1/79
Volume: 4 Issue: 3 ,
6/1/79
Volume: 4 Issue: 4 ,
8/1/79
Volume: 4 Issue: 6 ,
12/1/79