English
Turkish
English
Admin Panel
User Panel
Coordinator of Scientific Publishing Panel
My Journals
My Research
My Followers
Profile
Logout
Login
The Journal of Food
Volume: 4 Issue: 4,
8/1/79
Year: 1979
Articles
Add To My Library
×
Add To My Library
×
1. Bakterisel Alfa-Amilaz Önemi, Özellikleri ve Üretim Teknolojisi
A. Aydın Esener
Add To My Library
×
Add To My Library
×
2. Meyve Sularında Olası Tağşişler ve Kanıtlama Olanakları
Aziz Ekşi
Add To My Library
×
Add To My Library
×
3. Bitkisel Yağların Elde Edilmelerindeki Kayıplarda Oksidasyonun Rolü
Haluk Alım
Add To My Library
×
Add To My Library
×
4. Türkiye Sütçülüğünün Bugünkü Durumu ve Geleceği
Hasan Yaygın
Add To My Library
×
Add To My Library
×
5. Yaşlı İnsanların Beslenmesi
Mehmet Demirci
Archive
Volume: 4 Issue: 2 ,
4/1/79
Volume: 4 Issue: 3 ,
6/1/79
Volume: 4 Issue: 4 ,
8/1/79
Volume: 4 Issue: 6 ,
12/1/79
Volume: 5 Issue: 1 ,
2/1/80