BibTex RIS Cite

Use of Starter Cultures in Fermented Sausages (in Turkish)

Year 1987, Volume: 12 Issue: 6, - , 01.12.1987

Abstract

Ürünün, organoleptik niteliklerini geliştirmek amacı ile sucuklarda starter kültürler kullanılmaktadır. Starter kültür olarak, laktik asit bakterileri (L. plantarum, L. sake, L. curvatus, P. pentosaceus, P. acidilactici), Micrococceae (S. carnosus, S. xylosus, M. Varians), mayalar (D. hansenii), Streptomyzeten (S. griseus) ve küf mantarları (P. nalgiovense) sucuklarda kullanılmaktadır.

Fermente Sucuklarda Starter Kültürlerin Kullanımı

Year 1987, Volume: 12 Issue: 6, - , 01.12.1987

Abstract

Ürünün, organoleptik niteliklerini geliştirmek amacı ile sucuklarda starter kültürler kullanılmaktadır. Starter kültür olarak, laktik asit bakterileri (L. plantarum, L. sake, L. curvatus, P. pentosaceus, P. acidilactici), Micrococceae (S. carnosus, S. xylosus, M. Varians), mayalar (D. hansenii), Streptomyzeten (S. griseus) ve küf mantarları (P. nalgiovense) sucuklarda kullanılmaktadır.

There are 0 citations in total.

Details

Primary Language Turkish
Journal Section Articles
Authors

Zerrin Apaydın This is me

Publication Date December 1, 1987
Published in Issue Year 1987 Volume: 12 Issue: 6

Cite

APA Apaydın, Z. . (1987). Fermente Sucuklarda Starter Kültürlerin Kullanımı. Gıda, 12(6).
AMA Apaydın Z. Fermente Sucuklarda Starter Kültürlerin Kullanımı. The Journal of Food. December 1987;12(6).
Chicago Apaydın, Zerrin. “Fermente Sucuklarda Starter Kültürlerin Kullanımı”. Gıda 12, no. 6 (December 1987).
EndNote Apaydın Z (December 1, 1987) Fermente Sucuklarda Starter Kültürlerin Kullanımı. Gıda 12 6
IEEE Z. . Apaydın, “Fermente Sucuklarda Starter Kültürlerin Kullanımı”, The Journal of Food, vol. 12, no. 6, 1987.
ISNAD Apaydın, Zerrin. “Fermente Sucuklarda Starter Kültürlerin Kullanımı”. Gıda 12/6 (December 1987).
JAMA Apaydın Z. Fermente Sucuklarda Starter Kültürlerin Kullanımı. The Journal of Food. 1987;12.
MLA Apaydın, Zerrin. “Fermente Sucuklarda Starter Kültürlerin Kullanımı”. Gıda, vol. 12, no. 6, 1987.
Vancouver Apaydın Z. Fermente Sucuklarda Starter Kültürlerin Kullanımı. The Journal of Food. 1987;12(6).

by-nc.png

GIDA Dergisi Creative Commons Atıf-Gayri Ticari 4.0 (CC BY-NC 4.0) Uluslararası Lisansı ile lisanslanmıştır. 

GIDA / The Journal of FOOD is licensed under a Creative Commons Attribution-Non Commercial 4.0 International (CC BY-NC 4.0).

https://creativecommons.org/licenses/by-nc/4.0/