BibTex RIS Cite

Fish Microflora and Spoilage Bacteria in Canned Fish (in Turkish)

Year 1981, Volume: 6 Issue: 4, - , 01.08.1981

Abstract

Balıklarda bozulmaya neden olan etkenler üzerinde genel olarak durulmuş ve balıkların bozulmalarında esas kaynağı teşkil eden bakterilerin bulaşma kaynakları belirtilmiştir. Balıkların mikroflorası ve bu mikrofloranın neden olduğu bozulmalar, kutu konserve balıklarda uygulanan teknolojik işlemlere bağlı olarak bozulmaya neden olan bakteriler ve etkileri üzerinde durulmuştur.

Balık Mikroflorası ve Kutu Konserve Balıklarda Bozulmaya Neden Olan Bakteriler

Year 1981, Volume: 6 Issue: 4, - , 01.08.1981

Abstract

Balıklarda bozulmaya neden olan etkenler üzerinde genel olarak durulmuş ve balıkların bozulmalarında esas kaynağı teşkil eden bakterilerin bulaşma kaynakları belirtilmiştir. Balıkların mikroflorası ve bu mikrofloranın neden olduğu bozulmalar, kutu konserve balıklarda uygulanan teknolojik işlemlere bağlı olarak bozulmaya neden olan bakteriler ve etkileri üzerinde durulmuştur.

There are 0 citations in total.

Details

Primary Language Turkish
Journal Section Articles
Authors

A. Hamdi Ertaş This is me

Publication Date August 1, 1981
Published in Issue Year 1981 Volume: 6 Issue: 4

Cite

APA Ertaş, A. H. . (1981). Balık Mikroflorası ve Kutu Konserve Balıklarda Bozulmaya Neden Olan Bakteriler. Gıda, 6(4).
AMA Ertaş AH. Balık Mikroflorası ve Kutu Konserve Balıklarda Bozulmaya Neden Olan Bakteriler. The Journal of Food. August 1981;6(4).
Chicago Ertaş, A. Hamdi. “Balık Mikroflorası Ve Kutu Konserve Balıklarda Bozulmaya Neden Olan Bakteriler”. Gıda 6, no. 4 (August 1981).
EndNote Ertaş AH (August 1, 1981) Balık Mikroflorası ve Kutu Konserve Balıklarda Bozulmaya Neden Olan Bakteriler. Gıda 6 4
IEEE A. H. . Ertaş, “Balık Mikroflorası ve Kutu Konserve Balıklarda Bozulmaya Neden Olan Bakteriler”, The Journal of Food, vol. 6, no. 4, 1981.
ISNAD Ertaş, A. Hamdi. “Balık Mikroflorası Ve Kutu Konserve Balıklarda Bozulmaya Neden Olan Bakteriler”. Gıda 6/4 (August 1981).
JAMA Ertaş AH. Balık Mikroflorası ve Kutu Konserve Balıklarda Bozulmaya Neden Olan Bakteriler. The Journal of Food. 1981;6.
MLA Ertaş, A. Hamdi. “Balık Mikroflorası Ve Kutu Konserve Balıklarda Bozulmaya Neden Olan Bakteriler”. Gıda, vol. 6, no. 4, 1981.
Vancouver Ertaş AH. Balık Mikroflorası ve Kutu Konserve Balıklarda Bozulmaya Neden Olan Bakteriler. The Journal of Food. 1981;6(4).

by-nc.png

GIDA Dergisi Creative Commons Atıf-Gayri Ticari 4.0 (CC BY-NC 4.0) Uluslararası Lisansı ile lisanslanmıştır. 

GIDA / The Journal of FOOD is licensed under a Creative Commons Attribution-Non Commercial 4.0 International (CC BY-NC 4.0).

https://creativecommons.org/licenses/by-nc/4.0/