DergiPark logo
DergiPark logo
  • English
    Turkish English
  • Admin Panel User Panel Coordinator of Scientific Publishing Panel My Journals My Research My Followers Profile
    Logout
  • Login
DergiPark logo

The Journal of Food

Volume: 6 Issue: 4, 8/1/81

Year: 1981

Articles

 

1. Bazı Meyvelerden Şarap Üretimi Üzerinde Araştırmalar

Selma Güven

Page : -
Add To My Library
Create Research
PDF

 

2. Balık Mikroflorası ve Kutu Konserve Balıklarda Bozulmaya Neden Olan Bakteriler

A. Hamdi Ertaş

Page : -
Add To My Library
Create Research
PDF

 

3. Kefir

Celalettin Koçak , Asuman Gürsel

Page : -
Add To My Library
Create Research
PDF

 

4. Ayçiçeği Tablalarından Pektin Eldesi I. Sıcaklığın Ekstraksiyona Etkisi

Feral Turmuçin , Suat Ungan , Fatih Yıldız

Page : -
Add To My Library
Create Research
PDF

 

5. Ankara Piyasasında Satılan Ayran ve Yoğurt Örneklerinin Hijyenik Kaliteleri Üzerinde Araştırmalar

Suna Duru , Hilâl Özgüneş

Page : -
Add To My Library
Create Research
PDF

 

6. Sütçülük Artıklarının Elektrodializle Minerallerinden Arındırılarak Değerlendirilmesi

Sıddık Gönç , Vuda Gahun

Page : -
Add To My Library
Create Research
PDF
  • Archive
    • Volume: 6 Issue: 1 , 2/1/81
    • Volume: 6 Issue: 3 , 6/1/81
    • Volume: 6 Issue: 4 , 8/1/81
    • Volume: 6 Issue: 5 , 10/1/81
    • Volume: 6 Issue: 6 , 12/1/81