English
Turkish
English
Admin Panel
User Panel
Coordinator of Scientific Publishing Panel
My Journals
My Research
My Followers
Profile
Logout
Login
The Journal of Food
Volume: 6 Issue: 1,
2/1/81
Year: 1981
Articles
Add To My Library
×
Add To My Library
×
1. Alışverişte Tüketiciye Etki Eden Bazı Faktörler
R. Günsel Terzioğlu
Add To My Library
×
Add To My Library
×
2. Gıdalarda Histamin Oluşumu ve Histamin Zehirlenmesi
Adnan Ünlütürk
,
Yeşim Ünlütürk
Add To My Library
×
Add To My Library
×
3. Kızartma Yağlarının Bozunma Aşamasını Saptamak Üzere Yeni Analiz Yöntemleri
Aydın Severge
Add To My Library
×
Add To My Library
×
4. Gıdalarda Clostridium botilinum’un Gelişmesine pH’nın Etkisi
Daniş Çakmak
Add To My Library
×
Add To My Library
×
5. Fermantasyonda pH ve Oksijen Ölçümü
Aylin Uyanık
Archive
Volume: 5 Issue: 6 ,
10/1/80
Volume: 5 Issue: 5 ,
10/1/80
Volume: 6 Issue: 1 ,
2/1/81
Volume: 6 Issue: 3 ,
6/1/81
Volume: 6 Issue: 4 ,
8/1/81