DergiPark logo
  • English
    Turkish English
  • Admin Panel User Panel Coordinator of Scientific Publishing Panel My Journals My Research My Followers Profile
    Logout
  • Login

The Journal of Food

Volume: 6 Issue: 3, 6/1/81

Year: 1981

Articles

Add To My Library
Create Research

 

Add To My Library
Create Research

1. Bazı Sebze Konservelerinin Demir, Kalay ve Kurşun Miktarı ile Kutu Kalay Kaplama Ağırlığı Arasındaki İlişki Üzerine Araştırma

Ömer Lütfi Gürses

Page : -
Add To My Library
Create Research
PDF
Add To My Library
Create Research

 

Add To My Library
Create Research

2. Zeytinyağında Triterpenoik Bileşikler ve Fiziksel Rafinaj Yönteminde Getirdiği Problemler

Aydın Severge

Page : -
Add To My Library
Create Research
PDF
Add To My Library
Create Research

 

Add To My Library
Create Research

3. Ülkemizde Yetişen Şerbetçiotlarının Aroma Maddeleri Üzerinde Araştırma

Oğuz Kılıç

Page : -
Add To My Library
Create Research
PDF
Add To My Library
Create Research

 

Add To My Library
Create Research

4. Bitkisel Besinlerin Dondurularak Saklanması

Jale Acar

Page : -
Add To My Library
Create Research
PDF
Add To My Library
Create Research

 

Add To My Library
Create Research

5. Suda Haşlanan ve Fırında Pişirilen Patateslerde Askorbik Yitimi Üzerinde Araştırma

Fevzi Keleş

Page : -
Add To My Library
Create Research
PDF
  • Archive
    • Volume: 5 Issue: 5 , 10/1/80
    • Volume: 6 Issue: 1 , 2/1/81
    • Volume: 6 Issue: 3 , 6/1/81
    • Volume: 6 Issue: 4 , 8/1/81
    • Volume: 6 Issue: 5 , 10/1/81