English
Turkish
English
Admin Panel
User Panel
Coordinator of Scientific Publishing Panel
My Journals
My Research
My Followers
Profile
Logout
Login
The Journal of Food
Volume: 6 Issue: 3,
6/1/81
Year: 1981
Articles
Add To My Library
×
Add To My Library
×
1. Bazı Sebze Konservelerinin Demir, Kalay ve Kurşun Miktarı ile Kutu Kalay Kaplama Ağırlığı Arasındaki İlişki Üzerine Araştırma
Ömer Lütfi Gürses
Add To My Library
×
Add To My Library
×
2. Zeytinyağında Triterpenoik Bileşikler ve Fiziksel Rafinaj Yönteminde Getirdiği Problemler
Aydın Severge
Add To My Library
×
Add To My Library
×
3. Ülkemizde Yetişen Şerbetçiotlarının Aroma Maddeleri Üzerinde Araştırma
Oğuz Kılıç
Add To My Library
×
Add To My Library
×
4. Bitkisel Besinlerin Dondurularak Saklanması
Jale Acar
Add To My Library
×
Add To My Library
×
5. Suda Haşlanan ve Fırında Pişirilen Patateslerde Askorbik Yitimi Üzerinde Araştırma
Fevzi Keleş
Archive
Volume: 5 Issue: 5 ,
10/1/80
Volume: 6 Issue: 1 ,
2/1/81
Volume: 6 Issue: 3 ,
6/1/81
Volume: 6 Issue: 4 ,
8/1/81
Volume: 6 Issue: 5 ,
10/1/81