BibTex RIS Cite

A New Technology for Aseptic Processing of Food Containing Particulates: Ohmic Heating (Turkish with English Abstract)

Year 1998, Volume: 23 Issue: 4, - , 01.08.1998

Abstract

In this article, it was aimed to give information on the principal and applicability of the ohmic heating for food containing particulates and the properties of the Ohmic system. In addition, in several aspects the Ohmic heating were compared with retorting canning and freezing methods.  

Partiküllü Gıdaların Aseptik İslenmesinde Yeni bir Teknoloji: Ohmik Isıtma

Year 1998, Volume: 23 Issue: 4, - , 01.08.1998

Abstract

Bu makalede, Ohmik ısıtmanın prensibi, partiküllü gıdalara uygulanabilirliği ve Ohmik sistemin özellikleri hakkında bilgi verilmiş ayrıca değişik açılardan konserve ve dondurarak muhafaza yöntemleriyle karşılaştırılmıştır.

There are 0 citations in total.

Details

Primary Language Turkish
Journal Section Articles
Authors

İlkay Tosun This is me

Nevzat Artık This is me

Publication Date August 1, 1998
Published in Issue Year 1998 Volume: 23 Issue: 4

Cite

APA Tosun, İ. ., & Artık, N. . (1998). Partiküllü Gıdaların Aseptik İslenmesinde Yeni bir Teknoloji: Ohmik Isıtma. Gıda, 23(4).
AMA Tosun İ, Artık N. Partiküllü Gıdaların Aseptik İslenmesinde Yeni bir Teknoloji: Ohmik Isıtma. The Journal of Food. August 1998;23(4).
Chicago Tosun, İlkay, and Nevzat Artık. “Partiküllü Gıdaların Aseptik İslenmesinde Yeni Bir Teknoloji: Ohmik Isıtma”. Gıda 23, no. 4 (August 1998).
EndNote Tosun İ, Artık N (August 1, 1998) Partiküllü Gıdaların Aseptik İslenmesinde Yeni bir Teknoloji: Ohmik Isıtma. Gıda 23 4
IEEE İ. . Tosun and N. . Artık, “Partiküllü Gıdaların Aseptik İslenmesinde Yeni bir Teknoloji: Ohmik Isıtma”, The Journal of Food, vol. 23, no. 4, 1998.
ISNAD Tosun, İlkay - Artık, Nevzat. “Partiküllü Gıdaların Aseptik İslenmesinde Yeni Bir Teknoloji: Ohmik Isıtma”. Gıda 23/4 (August 1998).
JAMA Tosun İ, Artık N. Partiküllü Gıdaların Aseptik İslenmesinde Yeni bir Teknoloji: Ohmik Isıtma. The Journal of Food. 1998;23.
MLA Tosun, İlkay and Nevzat Artık. “Partiküllü Gıdaların Aseptik İslenmesinde Yeni Bir Teknoloji: Ohmik Isıtma”. Gıda, vol. 23, no. 4, 1998.
Vancouver Tosun İ, Artık N. Partiküllü Gıdaların Aseptik İslenmesinde Yeni bir Teknoloji: Ohmik Isıtma. The Journal of Food. 1998;23(4).

by-nc.png

GIDA Dergisi Creative Commons Atıf-Gayri Ticari 4.0 (CC BY-NC 4.0) Uluslararası Lisansı ile lisanslanmıştır. 

GIDA / The Journal of FOOD is licensed under a Creative Commons Attribution-Non Commercial 4.0 International (CC BY-NC 4.0).

https://creativecommons.org/licenses/by-nc/4.0/