BibTex RIS Cite

Importance of Vegetable Oils in terms of Nutrition and Human Health (in Turkish)

Year 1981, Volume: 6 Issue: 5, - , 01.10.1981

Abstract

Yağların biyolojik açıdan görev kısaca “yağ tüketimi olmaksızın yaşamın sürmesi olanaksızdır.” Şeklinde özetlenebilir. Gerçekten kobaylarla yapılan araştırmalar, tümü ile yağsız gıdalarla beslenen hayvanların, ancak vücutlarındaki depo yağları tükenene değin yaşadıklarını göstermiştir.

Beslenme ve İnsan Sağlığı Açısından Bitkisel Yağların Önemi

Year 1981, Volume: 6 Issue: 5, - , 01.10.1981

Abstract

Yağların biyolojik açıdan görev kısaca “yağ tüketimi olmaksızın yaşamın sürmesi olanaksızdır.” Şeklinde özetlenebilir. Gerçekten kobaylarla yapılan araştırmalar, tümü ile yağsız gıdalarla beslenen hayvanların, ancak vücutlarındaki depo yağları tükenene değin yaşadıklarını göstermiştir.

There are 0 citations in total.

Details

Primary Language Turkish
Journal Section Articles
Authors

Muammer Kayahan This is me

Publication Date October 1, 1981
Published in Issue Year 1981 Volume: 6 Issue: 5

Cite

APA Kayahan, M. . (1981). Beslenme ve İnsan Sağlığı Açısından Bitkisel Yağların Önemi. Gıda, 6(5).
AMA Kayahan M. Beslenme ve İnsan Sağlığı Açısından Bitkisel Yağların Önemi. The Journal of Food. October 1981;6(5).
Chicago Kayahan, Muammer. “Beslenme Ve İnsan Sağlığı Açısından Bitkisel Yağların Önemi”. Gıda 6, no. 5 (October 1981).
EndNote Kayahan M (October 1, 1981) Beslenme ve İnsan Sağlığı Açısından Bitkisel Yağların Önemi. Gıda 6 5
IEEE M. . Kayahan, “Beslenme ve İnsan Sağlığı Açısından Bitkisel Yağların Önemi”, The Journal of Food, vol. 6, no. 5, 1981.
ISNAD Kayahan, Muammer. “Beslenme Ve İnsan Sağlığı Açısından Bitkisel Yağların Önemi”. Gıda 6/5 (October 1981).
JAMA Kayahan M. Beslenme ve İnsan Sağlığı Açısından Bitkisel Yağların Önemi. The Journal of Food. 1981;6.
MLA Kayahan, Muammer. “Beslenme Ve İnsan Sağlığı Açısından Bitkisel Yağların Önemi”. Gıda, vol. 6, no. 5, 1981.
Vancouver Kayahan M. Beslenme ve İnsan Sağlığı Açısından Bitkisel Yağların Önemi. The Journal of Food. 1981;6(5).

by-nc.png

GIDA Dergisi Creative Commons Atıf-Gayri Ticari 4.0 (CC BY-NC 4.0) Uluslararası Lisansı ile lisanslanmıştır. 

GIDA / The Journal of FOOD is licensed under a Creative Commons Attribution-Non Commercial 4.0 International (CC BY-NC 4.0).

https://creativecommons.org/licenses/by-nc/4.0/