BibTex RIS Cite

The Significance and Formation of Biogen Amines in Wine and Beer (Turkish with English Abstract)

Year 1998, Volume: 23 Issue: 5, - , 01.10.1998

Abstract

Biogenic amines in wine and beer are important because of potential toxicity. In this paper different studies about occurrence, importance and amount of biogenic amines in wine and beer, have been compiled.

Şarap ve Birada Biyojen Aminlerin Önemi ve Oluşumu

Year 1998, Volume: 23 Issue: 5, - , 01.10.1998

Abstract

Bu derlemede şarap ve biralarda az veya çok bulunan ve potansiyel zehirliliklerinden dolayı oldukça önemli olan biyojen aminlerin oluşumu ve bu içkilerdeki miktarları ile ilgili yapılan çalışmalar irdelenmiştir.

There are 0 citations in total.

Details

Primary Language Turkish
Journal Section Articles
Authors

Yüksel Denli This is me

R. Ertan Anlı This is me

Publication Date October 1, 1998
Published in Issue Year 1998 Volume: 23 Issue: 5

Cite

APA Denli, Y. ., & Anlı, R. E. . (1998). Şarap ve Birada Biyojen Aminlerin Önemi ve Oluşumu. Gıda, 23(5).
AMA Denli Y, Anlı RE. Şarap ve Birada Biyojen Aminlerin Önemi ve Oluşumu. The Journal of Food. October 1998;23(5).
Chicago Denli, Yüksel, and R. Ertan Anlı. “Şarap Ve Birada Biyojen Aminlerin Önemi Ve Oluşumu”. Gıda 23, no. 5 (October 1998).
EndNote Denli Y, Anlı RE (October 1, 1998) Şarap ve Birada Biyojen Aminlerin Önemi ve Oluşumu. Gıda 23 5
IEEE Y. . Denli and R. E. . Anlı, “Şarap ve Birada Biyojen Aminlerin Önemi ve Oluşumu”, The Journal of Food, vol. 23, no. 5, 1998.
ISNAD Denli, Yüksel - Anlı, R. Ertan. “Şarap Ve Birada Biyojen Aminlerin Önemi Ve Oluşumu”. Gıda 23/5 (October 1998).
JAMA Denli Y, Anlı RE. Şarap ve Birada Biyojen Aminlerin Önemi ve Oluşumu. The Journal of Food. 1998;23.
MLA Denli, Yüksel and R. Ertan Anlı. “Şarap Ve Birada Biyojen Aminlerin Önemi Ve Oluşumu”. Gıda, vol. 23, no. 5, 1998.
Vancouver Denli Y, Anlı RE. Şarap ve Birada Biyojen Aminlerin Önemi ve Oluşumu. The Journal of Food. 1998;23(5).

by-nc.png

GIDA Dergisi Creative Commons Atıf-Gayri Ticari 4.0 (CC BY-NC 4.0) Uluslararası Lisansı ile lisanslanmıştır. 

GIDA / The Journal of FOOD is licensed under a Creative Commons Attribution-Non Commercial 4.0 International (CC BY-NC 4.0).

https://creativecommons.org/licenses/by-nc/4.0/