BibTex RIS Cite

Irradiation Techniques and Their Applications in Food Industry (Turkish with English Abstract)

Year 1988, Volume: 13 Issue: 6, - , 01.12.1988

Abstract

In this study irradiation techniques also known as ionizing radiation, the sources used respective dosages, units, historical developments, mechanisms of action have been reviewed. Also, a synopsis of recent studies in this field is presented. 

Işınlama Tekniği ve Gıda Sanayiinde Kullanım Olanakları

Year 1988, Volume: 13 Issue: 6, - , 01.12.1988

Abstract

İyonize radyasyon adıyla bilinen ışınlama tekniğinde kullanılan kaynaklar, doz ve birimleri, tarihsel gelişimi amaç ve uygulamalarıyla etki mekanizması açısından özetle incelenmiş ve bu konudaki güncel çalışmaların derlemesi yapılmaya çalışılmıştır.

There are 0 citations in total.

Details

Primary Language Turkish
Journal Section Articles
Authors

Şeminur Topal This is me

Publication Date December 1, 1988
Published in Issue Year 1988 Volume: 13 Issue: 6

Cite

APA Topal, Ş. . (1988). Işınlama Tekniği ve Gıda Sanayiinde Kullanım Olanakları. Gıda, 13(6).
AMA Topal Ş. Işınlama Tekniği ve Gıda Sanayiinde Kullanım Olanakları. The Journal of Food. December 1988;13(6).
Chicago Topal, Şeminur. “Işınlama Tekniği Ve Gıda Sanayiinde Kullanım Olanakları”. Gıda 13, no. 6 (December 1988).
EndNote Topal Ş (December 1, 1988) Işınlama Tekniği ve Gıda Sanayiinde Kullanım Olanakları. Gıda 13 6
IEEE Ş. . Topal, “Işınlama Tekniği ve Gıda Sanayiinde Kullanım Olanakları”, The Journal of Food, vol. 13, no. 6, 1988.
ISNAD Topal, Şeminur. “Işınlama Tekniği Ve Gıda Sanayiinde Kullanım Olanakları”. Gıda 13/6 (December 1988).
JAMA Topal Ş. Işınlama Tekniği ve Gıda Sanayiinde Kullanım Olanakları. The Journal of Food. 1988;13.
MLA Topal, Şeminur. “Işınlama Tekniği Ve Gıda Sanayiinde Kullanım Olanakları”. Gıda, vol. 13, no. 6, 1988.
Vancouver Topal Ş. Işınlama Tekniği ve Gıda Sanayiinde Kullanım Olanakları. The Journal of Food. 1988;13(6).

by-nc.png

GIDA Dergisi Creative Commons Atıf-Gayri Ticari 4.0 (CC BY-NC 4.0) Uluslararası Lisansı ile lisanslanmıştır. 

GIDA / The Journal of FOOD is licensed under a Creative Commons Attribution-Non Commercial 4.0 International (CC BY-NC 4.0).

https://creativecommons.org/licenses/by-nc/4.0/