BibTex RIS Cite

A Technical Study in Some Wine Cooperative Establishments in Southern France (in Turkish)

Year 1982, Volume: 7 Issue: 2, - , 01.04.1982

Abstract

Fransa, toprak yapısı, iklim koşulları, üzüm çeşitleri, bağcılık tekniği, şarap yapımı yöntemleri ve özellikle insan faktörü açısından dünya şarapçılığında en ön sırada yer alan bir ülkedir. Son istatistiklere göre Fransa’nın bağ alanı 1.194.000 hektar, yıllık yaş üzüm üretimi 6.537.700 ton, şarap üretimi 69.203.000 hektolitre, şarap dışsatımı 8.739.000 hektolitre, şarap dışalımı 6.665.000 hektolitre ve şarap tüketimi 51.000.000 hektolitredir.

Güney Fransa’daki Bazı Kooperatif Şarap İşletmelerinde Teknik bir İnceleme

Year 1982, Volume: 7 Issue: 2, - , 01.04.1982

Abstract

Fransa, toprak yapısı, iklim koşulları, üzüm çeşitleri, bağcılık tekniği, şarap yapımı yöntemleri ve özellikle insan faktörü açısından dünya şarapçılığında en ön sırada yer alan bir ülkedir. Son istatistiklere göre Fransa’nın bağ alanı 1.194.000 hektar, yıllık yaş üzüm üretimi 6.537.700 ton, şarap üretimi 69.203.000 hektolitre, şarap dışsatımı 8.739.000 hektolitre, şarap dışalımı 6.665.000 hektolitre ve şarap tüketimi 51.000.000 hektolitredir.

There are 0 citations in total.

Details

Primary Language Turkish
Journal Section Articles
Authors

Ahmet Canbaş This is me

Publication Date April 1, 1982
Published in Issue Year 1982 Volume: 7 Issue: 2

Cite

APA Canbaş, A. . (1982). Güney Fransa’daki Bazı Kooperatif Şarap İşletmelerinde Teknik bir İnceleme. Gıda, 7(2).
AMA Canbaş A. Güney Fransa’daki Bazı Kooperatif Şarap İşletmelerinde Teknik bir İnceleme. The Journal of Food. April 1982;7(2).
Chicago Canbaş, Ahmet. “Güney Fransa’daki Bazı Kooperatif Şarap İşletmelerinde Teknik Bir İnceleme”. Gıda 7, no. 2 (April 1982).
EndNote Canbaş A (April 1, 1982) Güney Fransa’daki Bazı Kooperatif Şarap İşletmelerinde Teknik bir İnceleme. Gıda 7 2
IEEE A. . Canbaş, “Güney Fransa’daki Bazı Kooperatif Şarap İşletmelerinde Teknik bir İnceleme”, The Journal of Food, vol. 7, no. 2, 1982.
ISNAD Canbaş, Ahmet. “Güney Fransa’daki Bazı Kooperatif Şarap İşletmelerinde Teknik Bir İnceleme”. Gıda 7/2 (April 1982).
JAMA Canbaş A. Güney Fransa’daki Bazı Kooperatif Şarap İşletmelerinde Teknik bir İnceleme. The Journal of Food. 1982;7.
MLA Canbaş, Ahmet. “Güney Fransa’daki Bazı Kooperatif Şarap İşletmelerinde Teknik Bir İnceleme”. Gıda, vol. 7, no. 2, 1982.
Vancouver Canbaş A. Güney Fransa’daki Bazı Kooperatif Şarap İşletmelerinde Teknik bir İnceleme. The Journal of Food. 1982;7(2).

by-nc.png

GIDA Dergisi Creative Commons Atıf-Gayri Ticari 4.0 (CC BY-NC 4.0) Uluslararası Lisansı ile lisanslanmıştır. 

GIDA / The Journal of FOOD is licensed under a Creative Commons Attribution-Non Commercial 4.0 International (CC BY-NC 4.0).

https://creativecommons.org/licenses/by-nc/4.0/