English
Turkish
English
Admin Panel
User Panel
Coordinator of Scientific Publishing Panel
My Journals
My Research
My Followers
Profile
Logout
Login
The Journal of Food
Volume: 7 Issue: 2,
4/1/82
Year: 1982
Articles
Add To My Library
×
Add To My Library
×
1. Patulin Üretimine Etki Eden Bazı Faktörler
Sami Özçelik
Add To My Library
×
Add To My Library
×
2. İnek, Koyun ve Keçi Sütlerinin, Donma Noktası Depresyonu “Süte Su Katılarak Yapılan Hilenin Saptanması”
Atilla Konar
Add To My Library
×
Add To My Library
×
3. Peynir Suyu ve Lorun Bazı Özellikleri Üzerinde Araştırmalaron
Erol Ergüllü
Add To My Library
×
Add To My Library
×
4. Kanatlı Etlerinin Teknolojisi 2. Kanatlı Etlerinin Soğutulması
Akif Kundakçı
Add To My Library
×
Add To My Library
×
5. Peynir Yapımında Mikrobiyal Renet Kullanımı
Mehmet Karapınar
,
Adnan Ünlütürk
Add To My Library
×
Add To My Library
×
6. Güney Fransa’daki Bazı Kooperatif Şarap İşletmelerinde Teknik bir İnceleme
Ahmet Canbaş
Archive
Volume: 6 Issue: 6 ,
12/1/81
Volume: 7 Issue: 1 ,
2/1/82
Volume: 7 Issue: 2 ,
4/1/82
Volume: 7 Issue: 3 ,
6/1/82
Volume: 7 Issue: 4 ,
8/1/82